طب شناس
توی فصل سرد چی بخوریم و چی نخوریم

در فصل سرما چه بخوریم و چه نخوریم ؟ از دید طب سنتی

تاریخ انتشار: November 29, 2021

رای به این نوشته: 4.81/5 (565 رای)

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، استاد طب سنتی گفت: باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، کاهو، خیار، گوجه، دوغ و ماست حذف شود.

در فصل زمستان چه بخوریم ؟

حسین خیراندیش، استاد طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «در فصول سرد سال چه مواد غذایی را باید کمتر مصرف کنیم؟»

بیان کرد: باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، کاهو، خیار و گوجه حذف شود.

میتوانید لیست محصولات با طبع ها و مزاج های مختلف را در اینجا ببینید.

در فصل زمستان چه لبنیاتی مصرف کنیم ؟

وی ادامه داد:‌ در زمستان باید از لبنیات با طبع گرم مانند کره، سرشیر و خامه استفاده کرد؛ اما دوغ و ماست را به دلیل طبع سرد نباید مصرف کرد.

منبع: همشهری آنلاین.

راهکارهای طب سنتی برای درمان عفونت واژن

راهکارهای طب سنتی برای درمان عفونت واژن+ رژیم+ درمان فوری عفونت واژن در خانه

طبع-و-خواص-میگو-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-گوشت-میگو-در-طب-اسلامی

طبع و خواص میگو در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی|طبع و 8 خاصیت کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|خواص کوکو اسفناج گرگانی

طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج

طبع سیرابی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع سیرابی سرد است یا گرم؟+ خواص + مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

قیمت دارو

آیا قیمت دارو افزایش پیدا می کند؟

|

ورود طب سنتی به بیمارستانها

طبع و خواص عرق شنبلیله در طب سنتی|طبع عرق شنبلیله

همه چیز در مورد طبع و خواص عرق شنبلیله در طب سنتی

طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی|طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی ایرانی اسلامی گل محمدی و عسل|طبع گل انگبین

طبع گل انگبین در طب سنتی+ خواص اعجاب انگیز گل محمدی و عسل