طب شناس
توی فصل سرد چی بخوریم و چی نخوریم

در فصل سرما چه بخوریم و چه نخوریم ؟ از دید طب سنتی

تاریخ انتشار: November 29, 2021

رای به این نوشته: 4.81/5 (565 رای)

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، استاد طب سنتی گفت: باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، کاهو، خیار، گوجه، دوغ و ماست حذف شود.

در فصل زمستان چه بخوریم ؟

حسین خیراندیش، استاد طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «در فصول سرد سال چه مواد غذایی را باید کمتر مصرف کنیم؟»

بیان کرد: باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، کاهو، خیار و گوجه حذف شود.

میتوانید لیست محصولات با طبع ها و مزاج های مختلف را در اینجا ببینید.

در فصل زمستان چه لبنیاتی مصرف کنیم ؟

وی ادامه داد:‌ در زمستان باید از لبنیات با طبع گرم مانند کره، سرشیر و خامه استفاده کرد؛ اما دوغ و ماست را به دلیل طبع سرد نباید مصرف کرد.

منبع: همشهری آنلاین.

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی|طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی و تاثیر آن بر انواع مزاج

ویتامین ای|ویتامین ای|ویتامین دی|رژیم لاغری

مزایا و معایب ویتامین E در دوران رژیم لاغری

طبع و خواص مارشمالو در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص گیاه مارشمالو

خواص مارشمالو در طب سنتی+ تداخل مارشمالو با 2 گروه از داروها

طبع و خواص گیلاس در طب سنتی|طبع و خواص گیلاس در طب سنتی|طبع و خواص گیلاس در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع گیلاس سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ عوارض

طبع و ویژگی های شیرینی خامه ای در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع شیرینی خامه ای در طب سنتیطبع شیرینی خامه ای در طب سنتی

طبع شیرینی خامه ای گرم است یا سرد+ عوارض و خواص

طبع و خواص وانیل در طب سنتی

همه چیز در باره وانیل از دیدگاه طب سنتی+ طبع و خواص

جلوگیری از پیری زودرس با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان پیری زودرس|پیری زودرس

جلوگیری از پیری زودرس با تدابیر طب سنتی+ علائم و دلایل و 12 ماده مفید

9 خاصیت شگفت انگیز پوکورا در طب سنتی + طرز تهیه پاکورا بوشهری|خواص پوکورا

9 خاصیت شگفت انگیز پوکورا در طب سنتی + طرز تهیه پاکورا بوشهری