طب شناس
توی فصل سرد چی بخوریم و چی نخوریم

در فصل سرما چه بخوریم و چه نخوریم ؟ از دید طب سنتی

تاریخ انتشار: November 29, 2021

رای به این نوشته: 4.81/5 (565 رای)

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، استاد طب سنتی گفت: باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، کاهو، خیار، گوجه، دوغ و ماست حذف شود.

در فصل زمستان چه بخوریم ؟

حسین خیراندیش، استاد طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «در فصول سرد سال چه مواد غذایی را باید کمتر مصرف کنیم؟»

بیان کرد: باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، کاهو، خیار و گوجه حذف شود.

میتوانید لیست محصولات با طبع ها و مزاج های مختلف را در اینجا ببینید.

در فصل زمستان چه لبنیاتی مصرف کنیم ؟

وی ادامه داد:‌ در زمستان باید از لبنیات با طبع گرم مانند کره، سرشیر و خامه استفاده کرد؛ اما دوغ و ماست را به دلیل طبع سرد نباید مصرف کرد.

منبع: همشهری آنلاین.

طبع-و-خواص-برنج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-برنج-و-سبوس-برنج-در-طب-سنتی|مضرات-برنج-در-طب-سنتی

خواص برنج در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان نقرس با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان نقرس

درمان نقرس با تدابیر طب سنتی ایرانی و اسلامی

راهکار طب چینی در درمان کرونا|راهکار طب چینی در درمان کرونا

راهکار طب سنتی چین برای درمان کرونا

درمان زونا در طب سنتی درمان خانگی و فوری|درمان زونادرمان زونا

درمان فوری زونا در خانه با طب سنتی+ تدابیر کاهش درد

طبع-و-خواص-ریواس-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-ریواس-کوهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص ریواس در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سیر قلیه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص سیر قلیه|

طبع و خواص سیر قلیه در طب سنتی+ طرز تهیه و 2 مورد مهم از مضرات و عوارض آن

طبع-و-مزاج-شناسی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|انواع-مزاج-و-طبع-انسان-در-مزاج-شناس-و-طبع-شناسی|انواع-طبع-و-ویژگی-های-آن-در-طب-سنتی-ایرانی-سلامی

مزاج شناسی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص پلومرغ بهشهری در طب سنتی|خواص پلو مرغ بهشهری|طبع و خواص پلومرغ بهشهری در طب سنتی

خواص پلو مرغ بهشهری در طب سنتی + مضرات و عوارض