طب شناس
توی فصل سرد چی بخوریم و چی نخوریم

در فصل سرما چه بخوریم و چه نخوریم ؟ از دید طب سنتی

تاریخ انتشار: November 29, 2021

رای به این نوشته: 4.81/5 (565 رای)

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، استاد طب سنتی گفت: باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، کاهو، خیار، گوجه، دوغ و ماست حذف شود.

در فصل زمستان چه بخوریم ؟

حسین خیراندیش، استاد طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «در فصول سرد سال چه مواد غذایی را باید کمتر مصرف کنیم؟»

بیان کرد: باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، کاهو، خیار و گوجه حذف شود.

میتوانید لیست محصولات با طبع ها و مزاج های مختلف را در اینجا ببینید.

در فصل زمستان چه لبنیاتی مصرف کنیم ؟

وی ادامه داد:‌ در زمستان باید از لبنیات با طبع گرم مانند کره، سرشیر و خامه استفاده کرد؛ اما دوغ و ماست را به دلیل طبع سرد نباید مصرف کرد.

منبع: همشهری آنلاین.

21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه|خواص آلبالو پلو

21 خاصیت و طبع آلبالو پلو در طب سنتی + طرز تهیه آلبالو پلو خوشمزه

خواص کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی|طبع و 8 خاصیت کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|خواص کوکو اسفناج گرگانی

طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج

طبع-و-خواص-نارگیلی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی|نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و عوارض

مزاج سرد و خشک چگونه است؟

افرادی که مزاج سرد و خشک دارند بخوانند!

سایبان

طبع-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-سرکه-سیب-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|مطلح-و-عوارض--طبع-سرکه-سیب-و-خواص-سرکه-سیب

طبع و خواص سرکه سیب در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع پونه در طب سنتی

طبع پونه سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی

خواص سیاهدانه برای مادران شیرده در طب سنتی+ بهترین طریقه مصرف