طب شناس
توی فصل سرد چی بخوریم و چی نخوریم

در فصل سرما چه بخوریم و چه نخوریم ؟ از دید طب سنتی

تاریخ انتشار: November 29, 2021

رای به این نوشته: 4.81/5 (565 رای)

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از فارس، استاد طب سنتی گفت: باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، کاهو، خیار، گوجه، دوغ و ماست حذف شود.

در فصل زمستان چه بخوریم ؟

حسین خیراندیش، استاد طب سنتی در پاسخ به این پرسش که «در فصول سرد سال چه مواد غذایی را باید کمتر مصرف کنیم؟»

بیان کرد: باید مصرف غذاهای طبع سرد مثل ترشیجات، کاهو، خیار و گوجه حذف شود.

میتوانید لیست محصولات با طبع ها و مزاج های مختلف را در اینجا ببینید.

در فصل زمستان چه لبنیاتی مصرف کنیم ؟

وی ادامه داد:‌ در زمستان باید از لبنیات با طبع گرم مانند کره، سرشیر و خامه استفاده کرد؛ اما دوغ و ماست را به دلیل طبع سرد نباید مصرف کرد.

منبع: همشهری آنلاین.

طبع سماق سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص آبگوشت بادمجان و کشک|خواص آبگوشت بادمجان و کشک

طبع و خواص آبگوشت بادمجان و کشک در طب سنتی+ عوارض و مصلحات

طبع-و-خواص-نارگیلی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی|نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و عوارض

توصیه های طب سنتی برای درمان امیکرون

توصیه های طب سنتی برای اُمیکرون

روش های عالی برای درمان غده چربی در طب سنتی+ 7 راهکار فوق العاده|درمان غده چربی

روش های عالی برای درمان غده چربی در طب سنتی+ 7 راهکار فوق العاده

درمان کیست تخمدان با طب سنتی ایرانی و اسلامیدرمان کیست تخمدان با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان کیست تخمدان در طب سنتی

روشهای درمان کیست تخمدان در طب سنتی ایرانی و اسلانی و طب سنتی دکتر خیراندیش

راهکارهای دفع مورچه از محل زندگی

فراری دادن مورچه ها با طب سنتی!

طبع-و-خواص-زعفران-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-زعفران-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص زعفران در طب سنتی ایرانی اسلامی