طب شناس
طبع زغال اخته در طب سنتی روی درخت|طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا|طبع زغال اخته در طب سنتی

طبع زغال اخته سرد است یا گرم؟+خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: January 4, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (402 رای)

زغال اخته میوه ایست ترش مزه به رنگ قرمز تیره و مایل به سیاه که در اروپا و آسیا طرفداران زیادی دارد. درخت زغال اخته عمر طولانی دارد و بیش از 250 سال عمر می کند. چوب مقاوم آن نیز در صنعت و تهیه لوازم خانگی کاربرد فراوان دارد. زغال اخته در میان افرادی که به طعم ترش علاقه دارند یکی از محبوب ترینهاست و از آن در تهیه لواشک ها و ترشک های مختلف استفاده می شود. اما خوب است بدانید که زغال اخته تنها یک تنقلات ساده نیست و خواص درمانی ویژه ای نیز دارد. در مورد طبع و خواص زغال اخته در طب سنتی ایرانی و اسلامی و تاثیر آن بر مزاج های مختلف، مطالعات و بررسی های متعددی صورت گرفته که در ادامه به خلاصه ای از آنها اشاره می کنیم.

طبع زغال اخته چیست؟

براساس مطالعات طبیبان طبع زغال اخته سرد و خشک است و در افراد سرد مزاج ایجاد عوارض می کند اما برای گرم مزاجان میوه مناسبی است.

طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا
طبع رب و مربا زغال اخته در طب سنتی

خواص زغال اخته از دیدگاه طب سنتی

ماسک و اسکراب بدن با زغال اخته؛ مناسب برای پوست و مو

اگر می خواهید پوستی درخشان و موهایی با ریشه محکم داشته باشید، می توانید خیلی سریع و آسان ماسک زغال اخته را تهیه کرده و به عنوان اسکراب پوست و مو استفاده کنید. برای تهیه این ماسک کافی است نصف لیوان زغال اخته را با یک لیوان شکر سرخ، یک چهارم لیوان روغن نارگیل و یک قاشق عسل ترکیب کرده و میکس کنید.

یک لایه زخیم از این مواد را روی پوست یا ریشه موهای خود قرار دهید و بعد از بیست دقیقه با آب ولرم بشویید. بعد از چند بار استفاده می توانید تغییرات را در پوست و موی خود به وضوح حس کنید. می توانید از این ماسک دو یا سه بار در هفته استفاده کنید.

طبع زغال اخته در طب سنتی
طبع زغال اخته در طب سنتی

عوارض و مضرات زغال اخته ؟

ممکن است با برخی مواد مخدر واکنش دهد.

چون رقیق کننده خون است در افرادی دچار خونریزی هستند نباید مصرف شود.

مصرف زیاد آن ممکن است باعث رسوب کلسیم در روده ها شود.

بیماران دیابتی باید در خوردن آن احتیاط کنند.

مصلح زغال اخته چیست؟

از مصلحات زغال‌اخته میتوان عسل، گلنگبین را نام برد.

طبع و خواص برگ سیر در طب سنتی|طبع برگ سیر

طبع برگ سیر سرد است یا گرم؟ خواص برگ سیر + عوارض و مصلح

ایران رتبه چهارم تولید علم طب سنتی

رتبه چهارم تولید علم طب سنتی جهان، در اختیار ایران!

جلوگیری-از-بیماری-های-لثه-و-دهان-و-پوسیدگی-دندان|جلوگیری-از-پوسیدگی-دندان-با-چای-سبز

شست و شوی دندان با چای سبز - جلوگیری از پوسیدگی

طبع و خواص پلومرغ بهشهری در طب سنتی|خواص پلو مرغ بهشهری|طبع و خواص پلومرغ بهشهری در طب سنتی

خواص پلو مرغ بهشهری در طب سنتی + مضرات و عوارض

طبع-و-خواص-انواع-کشمش-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-انواع-کشمش-در-طب-اسلامی

طبع و خواص انواع کشمش در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص کوکوی پاغازه در طب سنتی||خواص کوکوی پاغازه

طبع و خواص کوکوی پاغازه + طرز تهیه و ترکیبات + مضرات و مصلح

طبع-و-خواص-پنیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص پنیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی چیست؟

طبع و خواص ترب سیاه در طب سنتی|طبع و خواص ترب سیاه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

بیش از 10 خاصیت شگفت انگیز ترب سیاه+ طبع و خواص آن در طب سنتی