طب شناس
طبع زغال اخته در طب سنتی روی درخت|طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا|طبع زغال اخته در طب سنتی

طبع زغال اخته سرد است یا گرم؟+خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: January 4, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (402 رای)

زغال اخته میوه ایست ترش مزه به رنگ قرمز تیره و مایل به سیاه که در اروپا و آسیا طرفداران زیادی دارد. درخت زغال اخته عمر طولانی دارد و بیش از 250 سال عمر می کند. چوب مقاوم آن نیز در صنعت و تهیه لوازم خانگی کاربرد فراوان دارد. زغال اخته در میان افرادی که به طعم ترش علاقه دارند یکی از محبوب ترینهاست و از آن در تهیه لواشک ها و ترشک های مختلف استفاده می شود. اما خوب است بدانید که زغال اخته تنها یک تنقلات ساده نیست و خواص درمانی ویژه ای نیز دارد. در مورد طبع و خواص زغال اخته در طب سنتی ایرانی و اسلامی و تاثیر آن بر مزاج های مختلف، مطالعات و بررسی های متعددی صورت گرفته که در ادامه به خلاصه ای از آنها اشاره می کنیم.

طبع زغال اخته چیست؟

براساس مطالعات طبیبان طبع زغال اخته سرد و خشک است و در افراد سرد مزاج ایجاد عوارض می کند اما برای گرم مزاجان میوه مناسبی است.

طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا
طبع رب و مربا زغال اخته در طب سنتی

خواص زغال اخته از دیدگاه طب سنتی

ماسک و اسکراب بدن با زغال اخته؛ مناسب برای پوست و مو

اگر می خواهید پوستی درخشان و موهایی با ریشه محکم داشته باشید، می توانید خیلی سریع و آسان ماسک زغال اخته را تهیه کرده و به عنوان اسکراب پوست و مو استفاده کنید. برای تهیه این ماسک کافی است نصف لیوان زغال اخته را با یک لیوان شکر سرخ، یک چهارم لیوان روغن نارگیل و یک قاشق عسل ترکیب کرده و میکس کنید.

یک لایه زخیم از این مواد را روی پوست یا ریشه موهای خود قرار دهید و بعد از بیست دقیقه با آب ولرم بشویید. بعد از چند بار استفاده می توانید تغییرات را در پوست و موی خود به وضوح حس کنید. می توانید از این ماسک دو یا سه بار در هفته استفاده کنید.

طبع زغال اخته در طب سنتی
طبع زغال اخته در طب سنتی

عوارض و مضرات زغال اخته ؟

ممکن است با برخی مواد مخدر واکنش دهد.

چون رقیق کننده خون است در افرادی دچار خونریزی هستند نباید مصرف شود.

مصرف زیاد آن ممکن است باعث رسوب کلسیم در روده ها شود.

بیماران دیابتی باید در خوردن آن احتیاط کنند.

مصلح زغال اخته چیست؟

از مصلحات زغال‌اخته میتوان عسل، گلنگبین را نام برد.

طبع-و-خواص-گوشت-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-ماهی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص گوشت ماهی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص عرق مخلصه در طب سنتی||طبع عرق مخلصه

عرق مخلصه و خواص شگفت آور آن در طب سنتی

پنیر کهنه یا نو؟

بالاخره پنیر تازه بخوریم یا پنیر کهنه؟

طبع و خواص عرق بومادران|طبع عرق بومادران

طبع و خواص عرق بومادران در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص ماهی سالمون در طب سنتی|خواص ماهی سالمون

طبع و خواص ماهی سالمون در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مصلحات

نکات مصرف هل|

هل و 5 نکته مهم

افتتاح درمانگاه طب مکمل درمان ناباروری در قم

اولین درمانگاه طب مکمل در حوزه درمان ناباروری در قم افتتاح شد

طبع و خواص سنبل الطیب در طب سنتی|خواص سنبل الطیب

طبع و خواص سنبل الطیب در طب سنتی+ روش تهیه یک دمنوش مفید با سنبل الطیب