طب شناس
طبع زغال اخته در طب سنتی روی درخت|طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا|طبع زغال اخته در طب سنتی

طبع زغال اخته سرد است یا گرم؟+خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

تاریخ انتشار: January 4, 2022

رای به این نوشته: 4.17/5 (402 رای)

زغال اخته میوه ایست ترش مزه به رنگ قرمز تیره و مایل به سیاه که در اروپا و آسیا طرفداران زیادی دارد. درخت زغال اخته عمر طولانی دارد و بیش از 250 سال عمر می کند. چوب مقاوم آن نیز در صنعت و تهیه لوازم خانگی کاربرد فراوان دارد. زغال اخته در میان افرادی که به طعم ترش علاقه دارند یکی از محبوب ترینهاست و از آن در تهیه لواشک ها و ترشک های مختلف استفاده می شود. اما خوب است بدانید که زغال اخته تنها یک تنقلات ساده نیست و خواص درمانی ویژه ای نیز دارد. در مورد طبع و خواص زغال اخته در طب سنتی ایرانی و اسلامی و تاثیر آن بر مزاج های مختلف، مطالعات و بررسی های متعددی صورت گرفته که در ادامه به خلاصه ای از آنها اشاره می کنیم.

طبع زغال اخته چیست؟

براساس مطالعات طبیبان طبع زغال اخته سرد و خشک است و در افراد سرد مزاج ایجاد عوارض می کند اما برای گرم مزاجان میوه مناسبی است.

طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا
طبع رب و مربا زغال اخته در طب سنتی

خواص زغال اخته از دیدگاه طب سنتی

ماسک و اسکراب بدن با زغال اخته؛ مناسب برای پوست و مو

اگر می خواهید پوستی درخشان و موهایی با ریشه محکم داشته باشید، می توانید خیلی سریع و آسان ماسک زغال اخته را تهیه کرده و به عنوان اسکراب پوست و مو استفاده کنید. برای تهیه این ماسک کافی است نصف لیوان زغال اخته را با یک لیوان شکر سرخ، یک چهارم لیوان روغن نارگیل و یک قاشق عسل ترکیب کرده و میکس کنید.

یک لایه زخیم از این مواد را روی پوست یا ریشه موهای خود قرار دهید و بعد از بیست دقیقه با آب ولرم بشویید. بعد از چند بار استفاده می توانید تغییرات را در پوست و موی خود به وضوح حس کنید. می توانید از این ماسک دو یا سه بار در هفته استفاده کنید.

طبع زغال اخته در طب سنتی
طبع زغال اخته در طب سنتی

عوارض و مضرات زغال اخته ؟

ممکن است با برخی مواد مخدر واکنش دهد.

چون رقیق کننده خون است در افرادی دچار خونریزی هستند نباید مصرف شود.

مصرف زیاد آن ممکن است باعث رسوب کلسیم در روده ها شود.

بیماران دیابتی باید در خوردن آن احتیاط کنند.

مصلح زغال اخته چیست؟

از مصلحات زغال‌اخته میتوان عسل، گلنگبین را نام برد.

طبع مربا گیلاس در طب سنتی|طبع مربا گیلاس

طبع مربا گیلاس سرد است یا گرم؟ نکات تهیه مربا گیلاس

طبع و خواص دیزی در طب سنتی|خواص آبگوشت دیزی|خواص و مضرات دیزی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی + مضرات و موارد منع مصرف

طبع و خواص گیلاس در طب سنتی|طبع و خواص گیلاس در طب سنتی|طبع و خواص گیلاس در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع گیلاس سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات+ عوارض

اردوی جهادی پزشکی و طب سنتی در پاکدشت

اردوی جهادی پزشکان و طبیبان در پاکدشت

درمان خارش واژن با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان خانگی عفونت واژن با طب سنتی|درمان خانگی خارش واژن با طب سنتی

درمان خانگی خارش واژن در طب سنتی ایرانی و اسلامی + 13 راهکار برای پیشگیری

طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی|طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی ایرانی اسلامی گل محمدی و عسل|طبع گل انگبین

طبع گل انگبین در طب سنتی+ خواص اعجاب انگیز گل محمدی و عسل

فواید و مضرات سمنو در طب سنتی|خواص و طبع سمنو در طب سنتی

خواص و فواید و مضرات و طبع سمنو در طب سنتی - تاثیر سمنو بر لاغری و دیابتی ها

طبع و خواص و روش تهیه شیره انگور|طبع-و-خواص-شیره-انگور-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-شیره-انگور-در-طب-اسلامی|طبع شیره انگور

طبع و خواص شیره انگور در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلح و مضرات