طب شناس
طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی|طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی و تاثیر آن بر انواع مزاج

تاریخ انتشار: January 3, 2022

رای به این نوشته: 4.46/5 (581 رای)

بادام یک میوه درختی دارای پوست سخت است که مغز آن بسیار مغذی و سرشار از خواص است. بادام یکی از محبوب ترین مغزها در بین آجیل ها است که به صورت خام یا بوداده و شور شده مورد استفاده قرار می گیرد. از بادام علاوه بر ترکیب آجیل ها برای تهیه غذاها و دسرهای مختلف استفاده می شود. پودر بادام در حریره ها و به عنوان غذایی بسار مقوی برای کودکان مورد استفاده قرار می گیرد. محققان طب سنتی و ایرانی تاکید ویژه ای بر مصرف بادام به ویژه به صورت ناشتا دارند و معتقدند که برای درمان بسیاری از بیماریها و بهبود عملکرد نقاط مختلف بدن موثر و مفید فایده است. افراد با انواع مزاج می توانند با مطالعه و آگاهی، بادام را مصرف کرده و از خواص متعدد آن بهره بگیرند در این مطلب به بررسی طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی ایرانی اسلامی پرداخته ایم.

بادام درختی چه طبعی دارد؟

طبع بادام درختی گرم و تر است و چون به تعادل نزدیک است همه افراد با هر مزاجی می توانند آن را مصرف کرده و از آن بهره بگیرند. در میان مغزها پسته بیشترین شباهت را به طبع بادام درختی دارد.

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی
طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی

خواص بادام و تاثیر آن بر بدن

تهیه پودر شوینده دندان با استفاده از پوست بادام

بادام ها را بشکنید و مغز آن را میل کنید اما برای ریختن پوستها در سطل زباله دست نگه دارید!

پوست های سخت بادام را روی یک توری یا شعله پخش کن قرار داده و روی شعله آتش در فضای باز قرار دهید. می توانید از پیک نیک یا منقل استفاده کنید. پوست های بادام باید کاملا سوخته و زغال شوند و به اصطلاح پوک و توخالی شوند. شعله را خاموش کرده صبر کنید تا پوست ها کاملا سرد شوند. بعد آنها را همراه با مقدار کمی نمک دریا آسیاب کنید تا پودر یک دست و لطیفی به دست آید.می توانید مسواک مرطوب خود را در این پودر زده و به وسیله آن دندانها را بشویید. این پودر سفید کننده دندان و از بین برنده عفونت ها و پوسیدگی ها است. لثه ها را تقویت کرده و از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

مصلح بادام چیست؟

عسل بهترین مصلح بادام است. از رب های ترش مزه و مصطکی نیز می توان برای تعدیل مزاج بادام استفاده کرد.

چه کسانی بادام مصرف نکنند؟ عوارض و مضرات بادام درختی.

افرادی که سابقه حساسیت های غذایی دارند باید در مصرف آن احتیاط کنند. بروز حساسیت به بادام درختی می تواند همراه با تنگی نفس و عوارض پوستی باشد.

دیرهضم است و سنگین و موجب دلدرد می شود.

نباید بیشتر از ده عدد در روز مصرف شود.

بهترین غذاها برای افطار

بهترین پیش غذاها برای افطار کدامند؟ 5 توصیه طب سنتی

مواد غذایی حاوی کلسیم طبیعی

تامین کلسیم مورد نیاز بدن با تغذیه

گرم کردن بدن با تدابیر طب سنتی

گرم کردن بدن بدون بخاری!

طبع مربا گیلاس در طب سنتی|طبع مربا گیلاس

طبع مربا گیلاس سرد است یا گرم؟ نکات تهیه مربا گیلاس

درمان تب بالای کودکان با طب سنتی ایرانی و اسلامی|پایین آوردن تب بالای کودکان با طب سنتی

درمان خانگی تب کودکان با 7 روش طب سنتی

طبع و خواص شلغم در طب سنتی طبع شلغم در طب سنتی|طبع شلغم در طب سنتی|مصلحات شلغم در طب سنتی مصلح طبع شلغم

طبع شلغم گرمه یا سرده در طب سنتی + خواص شلغم

طبع و خواص چلغوز در طب سنتی|طبع و خواص چلغوز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

از چلغوز و خواص آن چه می دانید؟ + طبع، مضرات و مصلح

طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی|طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی ایرانی اسلامی گل محمدی و عسل|طبع گل انگبین

طبع گل انگبین در طب سنتی+ خواص اعجاب انگیز گل محمدی و عسل