طب شناس
طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی|طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی و تاثیر آن بر انواع مزاج

تاریخ انتشار: January 3, 2022

رای به این نوشته: 4.46/5 (581 رای)

بادام یک میوه درختی دارای پوست سخت است که مغز آن بسیار مغذی و سرشار از خواص است. بادام یکی از محبوب ترین مغزها در بین آجیل ها است که به صورت خام یا بوداده و شور شده مورد استفاده قرار می گیرد. از بادام علاوه بر ترکیب آجیل ها برای تهیه غذاها و دسرهای مختلف استفاده می شود. پودر بادام در حریره ها و به عنوان غذایی بسار مقوی برای کودکان مورد استفاده قرار می گیرد. محققان طب سنتی و ایرانی تاکید ویژه ای بر مصرف بادام به ویژه به صورت ناشتا دارند و معتقدند که برای درمان بسیاری از بیماریها و بهبود عملکرد نقاط مختلف بدن موثر و مفید فایده است. افراد با انواع مزاج می توانند با مطالعه و آگاهی، بادام را مصرف کرده و از خواص متعدد آن بهره بگیرند در این مطلب به بررسی طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی ایرانی اسلامی پرداخته ایم.

بادام درختی چه طبعی دارد؟

طبع بادام درختی گرم و تر است و چون به تعادل نزدیک است همه افراد با هر مزاجی می توانند آن را مصرف کرده و از آن بهره بگیرند. در میان مغزها پسته بیشترین شباهت را به طبع بادام درختی دارد.

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی
طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی

خواص بادام و تاثیر آن بر بدن

تهیه پودر شوینده دندان با استفاده از پوست بادام

بادام ها را بشکنید و مغز آن را میل کنید اما برای ریختن پوستها در سطل زباله دست نگه دارید!

پوست های سخت بادام را روی یک توری یا شعله پخش کن قرار داده و روی شعله آتش در فضای باز قرار دهید. می توانید از پیک نیک یا منقل استفاده کنید. پوست های بادام باید کاملا سوخته و زغال شوند و به اصطلاح پوک و توخالی شوند. شعله را خاموش کرده صبر کنید تا پوست ها کاملا سرد شوند. بعد آنها را همراه با مقدار کمی نمک دریا آسیاب کنید تا پودر یک دست و لطیفی به دست آید.می توانید مسواک مرطوب خود را در این پودر زده و به وسیله آن دندانها را بشویید. این پودر سفید کننده دندان و از بین برنده عفونت ها و پوسیدگی ها است. لثه ها را تقویت کرده و از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

مصلح بادام چیست؟

عسل بهترین مصلح بادام است. از رب های ترش مزه و مصطکی نیز می توان برای تعدیل مزاج بادام استفاده کرد.

چه کسانی بادام مصرف نکنند؟ عوارض و مضرات بادام درختی.

افرادی که سابقه حساسیت های غذایی دارند باید در مصرف آن احتیاط کنند. بروز حساسیت به بادام درختی می تواند همراه با تنگی نفس و عوارض پوستی باشد.

دیرهضم است و سنگین و موجب دلدرد می شود.

نباید بیشتر از ده عدد در روز مصرف شود.

طبع و خواص بادیان رومی در طب سنتی|طبع بادیان رومی- خواص بادیان رومی|

طبع بادیان رومی یا انیسون+ بیش از 30 خاصیت بادیان رومی در طب سنتی

9 خاصیت شگفت انگیز پوکورا در طب سنتی + طرز تهیه پاکورا بوشهری|خواص پوکورا

9 خاصیت شگفت انگیز پوکورا در طب سنتی + طرز تهیه پاکورا بوشهری

طبع و خواص برگ سیر در طب سنتی|طبع برگ سیر

طبع برگ سیر سرد است یا گرم؟ خواص برگ سیر + عوارض و مصلح

درمان ورم غدد لنفاوی با طب سنتی|ورم غدد لنفاوی|درمان ورم غدد لنفاوی

همه آنچه باید در مورد غدد لنفاوی بدانید + توصیه های طب سنتی برای درمان ورم غدد لنفاوی

درمان سرخک در خانه با طب سنتی ایرانی اسلامی|درمان خانگی سرخک با طب سنتی در خانه

همه چیز درباره سرخک+ بیش از 10 تدبیر خانگی برای بهبودی سریع بیماری سرخک

طبع-و-خواص-زرشک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-زرشک-در-طب-اسلامی-ایرانی-سنتی

طبع و خواص زرشک در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان غلبه صفرا با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان غلبه صفرا

درمان قطعی غلبه صفرا با طب سنتی + مواد غذایی موثر در درمان فوری غلبه صفرا

طبع چای سفید در طب سنتی + 12 خاصیت چای سفید|طبع چای سفید

طبع چای سفید در طب سنتی + 12 خاصیت چای سفید