طب شناس
طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی|طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی و تاثیر آن بر انواع مزاج

تاریخ انتشار: January 3, 2022

رای به این نوشته: 4.46/5 (581 رای)

بادام یک میوه درختی دارای پوست سخت است که مغز آن بسیار مغذی و سرشار از خواص است. بادام یکی از محبوب ترین مغزها در بین آجیل ها است که به صورت خام یا بوداده و شور شده مورد استفاده قرار می گیرد. از بادام علاوه بر ترکیب آجیل ها برای تهیه غذاها و دسرهای مختلف استفاده می شود. پودر بادام در حریره ها و به عنوان غذایی بسار مقوی برای کودکان مورد استفاده قرار می گیرد. محققان طب سنتی و ایرانی تاکید ویژه ای بر مصرف بادام به ویژه به صورت ناشتا دارند و معتقدند که برای درمان بسیاری از بیماریها و بهبود عملکرد نقاط مختلف بدن موثر و مفید فایده است. افراد با انواع مزاج می توانند با مطالعه و آگاهی، بادام را مصرف کرده و از خواص متعدد آن بهره بگیرند در این مطلب به بررسی طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی ایرانی اسلامی پرداخته ایم.

بادام درختی چه طبعی دارد؟

طبع بادام درختی گرم و تر است و چون به تعادل نزدیک است همه افراد با هر مزاجی می توانند آن را مصرف کرده و از آن بهره بگیرند. در میان مغزها پسته بیشترین شباهت را به طبع بادام درختی دارد.

طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی
طبع و خواص بادام درختی در طب سنتی

خواص بادام و تاثیر آن بر بدن

تهیه پودر شوینده دندان با استفاده از پوست بادام

بادام ها را بشکنید و مغز آن را میل کنید اما برای ریختن پوستها در سطل زباله دست نگه دارید!

پوست های سخت بادام را روی یک توری یا شعله پخش کن قرار داده و روی شعله آتش در فضای باز قرار دهید. می توانید از پیک نیک یا منقل استفاده کنید. پوست های بادام باید کاملا سوخته و زغال شوند و به اصطلاح پوک و توخالی شوند. شعله را خاموش کرده صبر کنید تا پوست ها کاملا سرد شوند. بعد آنها را همراه با مقدار کمی نمک دریا آسیاب کنید تا پودر یک دست و لطیفی به دست آید.می توانید مسواک مرطوب خود را در این پودر زده و به وسیله آن دندانها را بشویید. این پودر سفید کننده دندان و از بین برنده عفونت ها و پوسیدگی ها است. لثه ها را تقویت کرده و از پوسیدگی دندان جلوگیری می کند.

مصلح بادام چیست؟

عسل بهترین مصلح بادام است. از رب های ترش مزه و مصطکی نیز می توان برای تعدیل مزاج بادام استفاده کرد.

چه کسانی بادام مصرف نکنند؟ عوارض و مضرات بادام درختی.

افرادی که سابقه حساسیت های غذایی دارند باید در مصرف آن احتیاط کنند. بروز حساسیت به بادام درختی می تواند همراه با تنگی نفس و عوارض پوستی باشد.

دیرهضم است و سنگین و موجب دلدرد می شود.

نباید بیشتر از ده عدد در روز مصرف شود.

ابلاغیه وزارت بهداشت طب سنتی

ابلاغیه وزارت بهداشت در درمان کرونا شامل توصیه‌های طب سنتی

درمان آسان چربی خون

چربی خون شما را خواهد کشت!

خواص و طبع گوشت گوسفندی چیست؟ + 13 خاصیت شگفت انگیز گوشت گوسفند|طبع گوشت گوسفند

خواص و طبع گوشت گوسفندی چیست؟ + 13 خاصیت شگفت انگیز گوشت گوسفند

خواص گیاه ناز باتلاقی در طب سنتی|خواص ناز باتلاقی

ناز باتلاقی چیست و چه خواصی دارد؟ خواص و مضرات ناز باتلاقی در طب سنتی

همه چیزهای که باید در باره گیاه دارویی پنجه گربه بدانید|طبع و خواص پنجه گربه

11 مورد از موارد منع مصرف گیاه پنجه گربه+ طبع و خواص آن در طب سنتی

طبع-و-خواص-گوشت-شترمرغ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص گوشت شترمرغ در طب سنتی ایرانی اسلامی

درمان انواع سوختگی در منزل با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان سوختگی سقف دهان در طب سنتی

6 راه درمان سوختگی با بخار در طب سنتی+ درمان عفونت سوختگی با طب سنتی

طبع و خواص پاپریکا در طب سنتی|خواص پاپریکا

طبع و خواص پاپریکا در طب سنتی ایرانی و اسلامی + 3 عرق گیاهی که مصلح آن هستند