طب شناس
آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

آمادگی ایران برای تداوم همکاری های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

تاریخ انتشار: December 11, 2021

رای به این نوشته: 4.74/5 (753 رای)

به گزارش ایمنا و به نقل از وبدا، سیزدهمین نشست سالانه (WHO-IRCH)، با حضور آرمان زرگران مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به‌عنوان نماینده ایران برگزار شد.

در این نشست که ۲۵ تا ۲۷ نوامبر، با حضور دکتر جانگ چی مدیر واحد طب سنتی و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت برگزار شد؛ نمایندگان کشورهای مختلف از جمله ایران، هند، چین، آلمان. هنگ کنگ، هلند، ترکیه، نامیبیا، استرالیا، ژاپن و چند کشور دیگر به ایراد سخنرانی پرداختند.

زرگران به تشریح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های ایران در حوزه طب ایرانی و گیاهان دارویی پرداخت و با اشاره به سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، زیرساخت‌های موجود، ساختارهای علمی و سیاست گذاری ایران در این حوزه را شرح داد.

مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، ایران را یکی از کشورهای تأثیر گذار در حوزه طب سنتی دانست و به بیان دستاوردهای دانشمندان کشورمان در این حوزه پرداخت.

عضو ایرانی شبکه (WHO-IRCH) همچنین با بیان اینکه طب سنتی ایران ظرفیت بسیار بالایی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد؛ آمادگی ایران را برای تداوم همکاری مشترک با سازمان جهانی بهداشت، در تقویت و گسترش طب سنتی در سطح بین‌الملل اعلام کرد.

به گزارش ایمنا، (WHO-IRCH) شبکه بین‌المللی همکاری نظارتی در حوزه داروهای گیاهی سازمان جهانی بهداشتی است که در سال ۲۰۰۶ تأسیس شد و مأموریت آن حفاظت و ارتقای سلامت و ایمنی عمومی از طریق وضع مقررات ارتقا یافته در حوزه داروهای گیاهی است که متشکل از نمایندگانی از کشورهای مختلف می‌باشد. سیزدهمین نشست سالانه، به‌دلیل همه‌گیری کرونا، به‌مدت سه‌روز از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ نوامبر، به‌صورت مجازی برگزار شد.

آرمان زرگران، مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از سال گذشته تاکنون به عنوان نماینده (Information Focal Point) ایران، در دو نشست دوازدهم و سیزدهم (WHO-IRCH) حاضر شد.

منبع: ایمنا.

خواص و فواید باسترمه پلو در طب سنتی|خواص باسترمه

باسترمه پلو غذای سنتی کدام استان است؟ طبع و خواص باسترمه در طب سنتی

طبع و خواص گوشت جوجه تیغی در طب سنتی|طبع گوشت جوجه تیغی

آیا گوشت جوجه تیغی حلال و قابل خوردن است؟ طبع گوشت جوجه تیغی و 16 خاصیت آن

طبع و خواص نان سنگک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع نان سنگک

طبع و خواص 3 نوع نان سنگک در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص سبزی گشنیز در طب سنتی

طبع و خواص گشنیز از دیدگاه طب سنتی ایرانی اسلامی+ مصلحات

روش-مصرف-و-طرز-تهیه-داروی-امام-کاظم-تابستانه-و-زمستانه

طرز تهیه و طریقه مصرف داروی امام کاظم (ع)

خواص طالبی

حفظ سلامتی و نشاط بدن با بهره گیری از خواص طالبی!

طبع و خواص عرق شنبلیله در طب سنتی|طبع عرق شنبلیله

همه چیز در مورد طبع و خواص عرق شنبلیله در طب سنتی

طبع و خواص شربت سیب در طب سنی ایرانی و اسلامی|خواص شربت سیب

طبع و خواص شربت سیب در طب سنتی+ طرز تهیه 3 نوع شربت سیب