طب شناس
آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

آمادگی ایران برای تداوم همکاری های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

تاریخ انتشار: December 11, 2021

رای به این نوشته: 4.74/5 (753 رای)

به گزارش ایمنا و به نقل از وبدا، سیزدهمین نشست سالانه (WHO-IRCH)، با حضور آرمان زرگران مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به‌عنوان نماینده ایران برگزار شد.

در این نشست که ۲۵ تا ۲۷ نوامبر، با حضور دکتر جانگ چی مدیر واحد طب سنتی و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت برگزار شد؛ نمایندگان کشورهای مختلف از جمله ایران، هند، چین، آلمان. هنگ کنگ، هلند، ترکیه، نامیبیا، استرالیا، ژاپن و چند کشور دیگر به ایراد سخنرانی پرداختند.

زرگران به تشریح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های ایران در حوزه طب ایرانی و گیاهان دارویی پرداخت و با اشاره به سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، زیرساخت‌های موجود، ساختارهای علمی و سیاست گذاری ایران در این حوزه را شرح داد.

مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، ایران را یکی از کشورهای تأثیر گذار در حوزه طب سنتی دانست و به بیان دستاوردهای دانشمندان کشورمان در این حوزه پرداخت.

عضو ایرانی شبکه (WHO-IRCH) همچنین با بیان اینکه طب سنتی ایران ظرفیت بسیار بالایی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد؛ آمادگی ایران را برای تداوم همکاری مشترک با سازمان جهانی بهداشت، در تقویت و گسترش طب سنتی در سطح بین‌الملل اعلام کرد.

به گزارش ایمنا، (WHO-IRCH) شبکه بین‌المللی همکاری نظارتی در حوزه داروهای گیاهی سازمان جهانی بهداشتی است که در سال ۲۰۰۶ تأسیس شد و مأموریت آن حفاظت و ارتقای سلامت و ایمنی عمومی از طریق وضع مقررات ارتقا یافته در حوزه داروهای گیاهی است که متشکل از نمایندگانی از کشورهای مختلف می‌باشد. سیزدهمین نشست سالانه، به‌دلیل همه‌گیری کرونا، به‌مدت سه‌روز از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ نوامبر، به‌صورت مجازی برگزار شد.

آرمان زرگران، مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از سال گذشته تاکنون به عنوان نماینده (Information Focal Point) ایران، در دو نشست دوازدهم و سیزدهم (WHO-IRCH) حاضر شد.

منبع: ایمنا.

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی|طبع گوشت کبک

طبع و خواص گوشت کبک در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

کباب و سماق فواید و خواص سماق

به این 4 دلیل سماق را از برنامه غذاییتان حذف نکنید+ خواص و طبع سماق

درمان ورم غدد لنفاوی با طب سنتی|ورم غدد لنفاوی|درمان ورم غدد لنفاوی

همه آنچه باید در مورد غدد لنفاوی بدانید + توصیه های طب سنتی برای درمان ورم غدد لنفاوی

طبع-و-خواص-نارگیلی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی|نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع نارگیل در طب سنتی ایرانی اسلامی + مصلحات و عوارض

طبع و خواص قیمه ریزه در طب سنتی|خواص قیمه ریزه

خواص و طبع قیمه ریزه در طب سنتی+ روش تهیه+ مصلحات

طبع مربا سیب در طب سنتی و خواص آن|طبع مربا سیب

طبع مربا سیب در طب سنتی+ خواص و مضرات

طبع و 9 خاصیت شربت تخم بالنگو در طب سنتی+ طرز تهیه شربت تخم بالنگو خوشمزه|خواص شربت تخم بالنگو

طبع و 9 خاصیت شربت تخم بالنگو در طب سنتی+ طرز تهیه شربت تخم بالنگو خوشمزه

8 خاصیت فوق العاده آش دوغ قزوینی در طب سنتی+ طرز تهیه آش دوغ قزوینی|آش دوغ قزوینی

8 خاصیت فوق العاده آش دوغ قزوینی در طب سنتی+ طرز تهیه آش دوغ قزوینی