طب شناس
آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

آمادگی ایران برای تداوم همکاری های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

تاریخ انتشار: December 11, 2021

رای به این نوشته: 4.74/5 (753 رای)

به گزارش ایمنا و به نقل از وبدا، سیزدهمین نشست سالانه (WHO-IRCH)، با حضور آرمان زرگران مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به‌عنوان نماینده ایران برگزار شد.

در این نشست که ۲۵ تا ۲۷ نوامبر، با حضور دکتر جانگ چی مدیر واحد طب سنتی و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت برگزار شد؛ نمایندگان کشورهای مختلف از جمله ایران، هند، چین، آلمان. هنگ کنگ، هلند، ترکیه، نامیبیا، استرالیا، ژاپن و چند کشور دیگر به ایراد سخنرانی پرداختند.

زرگران به تشریح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های ایران در حوزه طب ایرانی و گیاهان دارویی پرداخت و با اشاره به سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، زیرساخت‌های موجود، ساختارهای علمی و سیاست گذاری ایران در این حوزه را شرح داد.

مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، ایران را یکی از کشورهای تأثیر گذار در حوزه طب سنتی دانست و به بیان دستاوردهای دانشمندان کشورمان در این حوزه پرداخت.

عضو ایرانی شبکه (WHO-IRCH) همچنین با بیان اینکه طب سنتی ایران ظرفیت بسیار بالایی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد؛ آمادگی ایران را برای تداوم همکاری مشترک با سازمان جهانی بهداشت، در تقویت و گسترش طب سنتی در سطح بین‌الملل اعلام کرد.

به گزارش ایمنا، (WHO-IRCH) شبکه بین‌المللی همکاری نظارتی در حوزه داروهای گیاهی سازمان جهانی بهداشتی است که در سال ۲۰۰۶ تأسیس شد و مأموریت آن حفاظت و ارتقای سلامت و ایمنی عمومی از طریق وضع مقررات ارتقا یافته در حوزه داروهای گیاهی است که متشکل از نمایندگانی از کشورهای مختلف می‌باشد. سیزدهمین نشست سالانه، به‌دلیل همه‌گیری کرونا، به‌مدت سه‌روز از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ نوامبر، به‌صورت مجازی برگزار شد.

آرمان زرگران، مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از سال گذشته تاکنون به عنوان نماینده (Information Focal Point) ایران، در دو نشست دوازدهم و سیزدهم (WHO-IRCH) حاضر شد.

منبع: ایمنا.

طبع ونوشک پلو در طب سنتی+ 18 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه ونوشک پلو|خواص ونوشک پلو

طبع ونوشک پلو در طب سنتی+ 18 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه ونوشک پلو

خطر-ضدعفونی-کننده-ها-در-مقابل-کرونا|جلسه-حکیمان-طب-سنتی-درباره-کرونا

کرونا دوم، مواد ضدعفونی کننده اول

طبع و خواص موهیتو در طب سنتی|طبع و 6 خاصیت فوق العاده موهیتو در طب سنتی+ طرز تهیه موهیتو لیمو و نعنا|خواص موهیتو

طبع و 6 خاصیت فوق العاده موهیتو در طب سنتی+ طرز تهیه موهیتو لیمو و نعنا

خواص و طبع عرق شاه اسپرم در طب سنتی + 8 خاصیت عرق شاه اسپرم|طبع عرق شاه اسپرم

خواص و طبع عرق شاه اسپرم در طب سنتی + 8 خاصیت عرق شاه اسپرم

طبع و خواص بادام زمینی در طب سنتی در کاسه|

طبع بادام زمینی گرم است یا سرد؟+ خواص+ مضرات+ مصلحات- در طب سنتی

طبع و خواص عرق کاسنی در طب سنتی|طبع عرق کاسنی

طبع و خواص عرق کاسنی در طب سنتی ایرانی و اسلامی

دمنوش های مناسب برای پوست

بوتاکس با دمنوش! دمنوش های مفید برای پوست

طبع و خواص گل گاوزبان در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع و خواص گل گاو زبان در طب سنتی ایرانی|طبع گل گاوزبان

طبع گل گاوزبان در طب سنتی+ خواص+ موارد منع مصرف