طب شناس
آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

آمادگی ایران برای تداوم همکاری های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

تاریخ انتشار: December 11, 2021

رای به این نوشته: 4.74/5 (753 رای)

به گزارش ایمنا و به نقل از وبدا، سیزدهمین نشست سالانه (WHO-IRCH)، با حضور آرمان زرگران مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت به‌عنوان نماینده ایران برگزار شد.

در این نشست که ۲۵ تا ۲۷ نوامبر، با حضور دکتر جانگ چی مدیر واحد طب سنتی و تلفیقی سازمان جهانی بهداشت برگزار شد؛ نمایندگان کشورهای مختلف از جمله ایران، هند، چین، آلمان. هنگ کنگ، هلند، ترکیه، نامیبیا، استرالیا، ژاپن و چند کشور دیگر به ایراد سخنرانی پرداختند.

زرگران به تشریح توانمندی‌ها و ظرفیت‌های ایران در حوزه طب ایرانی و گیاهان دارویی پرداخت و با اشاره به سیاست‌های کلی سلامت ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری و سند ملی گیاهان دارویی و طب سنتی مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی، زیرساخت‌های موجود، ساختارهای علمی و سیاست گذاری ایران در این حوزه را شرح داد.

مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، ایران را یکی از کشورهای تأثیر گذار در حوزه طب سنتی دانست و به بیان دستاوردهای دانشمندان کشورمان در این حوزه پرداخت.

عضو ایرانی شبکه (WHO-IRCH) همچنین با بیان اینکه طب سنتی ایران ظرفیت بسیار بالایی در درمان بیماری کووید ۱۹ دارد؛ آمادگی ایران را برای تداوم همکاری مشترک با سازمان جهانی بهداشت، در تقویت و گسترش طب سنتی در سطح بین‌الملل اعلام کرد.

به گزارش ایمنا، (WHO-IRCH) شبکه بین‌المللی همکاری نظارتی در حوزه داروهای گیاهی سازمان جهانی بهداشتی است که در سال ۲۰۰۶ تأسیس شد و مأموریت آن حفاظت و ارتقای سلامت و ایمنی عمومی از طریق وضع مقررات ارتقا یافته در حوزه داروهای گیاهی است که متشکل از نمایندگانی از کشورهای مختلف می‌باشد. سیزدهمین نشست سالانه، به‌دلیل همه‌گیری کرونا، به‌مدت سه‌روز از تاریخ ۲۵ تا ۲۷ نوامبر، به‌صورت مجازی برگزار شد.

آرمان زرگران، مشاور امور بین‌الملل دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت از سال گذشته تاکنون به عنوان نماینده (Information Focal Point) ایران، در دو نشست دوازدهم و سیزدهم (WHO-IRCH) حاضر شد.

منبع: ایمنا.

جایگزین های طبیعی برای مسکن هایی مانند ایبوپروفن|قرص یا داروی گیاهی؟|جایگزین طبیعی مسکن های شیمیایی

رقیب سرسخت ایبوپروفن و مسکن های دیگر+10 جایگزین طبیعی مسکن ها

منع مصرف دمنوش های آرامبخش

شما نباید دمنوش آرامبخش بنوشید!

ایران رتبه چهارم تولید علم در حوزه طب سنتی را دارد

ایران در حوزه طب سنتی، رتبه 4 تولید علم را دارد

هیدروسل چیست و چگونه درمان می شود؟|درمان فوری هیدروسل در طب اسلامی + 3 دلیل بروز هیدروسل|درمان هیدروسل

درمان سنتی هیدروسل یا آب آوردن بیضه + 3 دلیل بروز هیدروسل

دمنوش های مناسب برای پوست

بوتاکس با دمنوش! دمنوش های مفید برای پوست

10 خاصیت برنج کدو حلوایی در طب سنتی + طرز تهیه کدو حلوایی پلو خوشمزه|خواص برنج کدو حلوایی

10 خاصیت برنج کدو حلوایی در طب سنتی + طرز تهیه کدو حلوایی پلو خوشمزه

طبع مربا توت فرنگی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا توت فرنگی|طبع مربا گل محمدی

طبع مربا توت فرنگی+ خواص و مضرات مربا توت فرنگی در طب سنتی

افراد با مزاج سرد و خشک چه ویژگی هایی دارند؟|ویژگی های مزاج سرد و خشک در طب سنتی چگونه است؟

خصوصیات و ویژگی های افرادی که مزاج سرد و خشک دارند