طب شناس
توصیه های کبد چرب در طب سنتی

توصیه ها+ روش های پیشگیری+ درمان کبد چرب در طب سنتی

تاریخ انتشار: January 6, 2022

رای به این نوشته: 4.38/5 (670 رای)

طب سنتی راهکار‌هایی ساده، اما اساسی دارد که می‌توان با رعایت آن از بروز کبد چرب جلوگیری کرد.

کبد چرب و توصیه‌هایی برای پیشگیری از این بیماری: کبد، آشپزخانه بدن است. اگر قرار باشد خانه‌ای سالم باشد باید به آشپزخانه آن توجه کرد. اگر تمامی کار‌ها را به خوبی انجام دهیم، ورزش کنیم و خواب خوبی داشته باشیم، اما غذای خوبی نخوریم بازهم بیمار می‌شویم. در واقع کبد خرج مغز و قلب و دیگر اعضای بدن را تامین می‌کند.

در طب سنتی چند راهکار ساده، اما اساسی وجود دارد تا مبتلا به کبد چرب نشویم.

اول اینکه نیم تا یک ساعت پیش از غذا و یک تا دو ساعات پس از غذا تا حد امکان باید از خوردن نوشیدنی، سالاد، ماست، شور‌ها و ترشیجات پرهیز کرد. به ویژه خوردن سالاد پس از غذا به دلیل فساد غذا بسیار خطرناک است. متاسفانه بسیاری از مردم به دلیل عدم رعایت دستورالعمل‌های ساده، درگیر کبد چرب هستند.

از درهم خوری و برهم خوری باید پرهیز کرد. نباید از تمامی غذا‌های سر سفره خورد. در این حالت کبد دچار اختلال در عملکرد می‌شود. همچنین باید فاصله بین خوردن وعده‌ها و میان وعده‌ها را رعایت کرده و از روی همخوری مواد غذایی پرهیز کرد.

از خوردن آب همراه و تا نیم ساعت بعد از غذا حتما خودداری کنید.

لبنیات ها مانند ماست و دوغ که خود یک غذای کامل است، نباید همراه غذاهای دیگر صورت گیرد.

[elementor-template id="6863"]

از مصرف الکل دوری کنید.

استفاده از غذاهای لطیف و گرم مانند: نخوداب با ادویه‌های گرم، ‌نوشیدن ماء‌العسل کمک‌کننده است.

از مصرف نوشابه هاي قند دار دوری کنید.

سبزیجات و میوه های تازه مصرف کنید.

برای درمان کبد چرب کاهش وزن بسیار موثر است حداقل 10 درصد وزن بدن خود شخص کاهش پیدا کند بسیار در درمان کبد چرب تاثیر گذار است.

مصرف ترشی‌ها و خوراکی‌های سرد موجب سرد شدن کبد است و کسانی که به‌طور مادرزادی دارای مزاج سرد هستند باید در مصرف این خوراکی‌ها احتیاط بیشتری داشته باشند.

فعالیت های بدنی؛ روزانه یا هفتگی انـجام ورزش هایی نظیر پیاده روي، شــنا یا دوچرخه سواري به همـراه رژیم غذایی می توانند در بهبود کبد چرب بسیار موثر باشند.

کبد بزرگترین پالایشگاه بدن و به‌طور طبیعی دارای مزاج گرم و تر است؛ سرد شدن کبد بر اثر عوامل مختلف می‌تواند توانایی کبد برای تحلیل و متابولیزه کردن چربی‌ها را کم کند یا موجب انباشتگی چربی در بافت کبد و پیدایش کبد چرب شود.

میتواند مواد غذایی با طبع سرد و تر و با طبع سرد و خشک را مطالعه کنید.

منابع: تسنیم و فرارو

توصیه های کبد چرب در طب سنتی، توصیه ها و راهکار های درمان کبد چرب در طب سنتی ، طب سنتی درباره کبد چرب چه میگوید ؟ توصیه های طب سنتی برای درمان کبد چرب ؟ برای درمان کبد چرب چه بخوریم ؟

طبع و 10 خاصیت شربت زردآلو در طب سنتی + طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه|خواص شربت زردآلو

طبع و 10 خاصیت شربت زردآلو در طب سنتی + طرز تهیه شربت زردآلو خوشمزه

آبگوشت قورمه سبزی چیست و چه خواصی دارد؟|خواص آبگوشت قورمه سبزی

خواص آبگوشت قورمه سبزی، غذای سنتی همدان + 4 مورد منع مصرف آن

طبع و خواص خار مریم در طب سنتی|خواص خار مریم|روش مصرف خار مریم|طبع و خواص خار مریم

طبع خار مریم گرم است یا سرد+ 12 عارضه ناشی از مصرف زیاد خار مریم

خواص نخود پلو با نخود فرنگی|خواص نخودپلو

همه چیز درباره طبع و خواص نخود پلو در طب سنتی+ مصلح نخود پلو

خواص-و-طبع-لبو قرمز-و-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-لبو-طبع-چغندر-و-برگ-چغندر-در-طب-سنتی|خواص-و-طبع-برگ-چغندر-در-طب-سنتی

طبع لبو سرده یا گرمه؟ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

همه چیز در باره خورشت انار بیج در طب سنتی|خواص انار بیج|خورشت انار بیج

طبع خورشت انار بیج و خواص شگفت انگیز آن در طب سنتی + 2 عرق گیاهی که مصلح آن است

برای دختردار شدن چه بخوریم؟|بایدها و نبایدهای دختردار شدن در طب سنتی ایرانی و اسلامی

بایدها و نبایدهای دختر دار شدن در طب سنتی. برای دختر دار شدن چه بخوریم و چه نخوریم؟

طبع-و-خواص-توت-فرنگی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خواص-توت-فرنگی-از-تقویت-بینایی-تا-سفیدی-دندان

طبع توت فرنگی+ مصلحات+ چه کسانی نباید بخورند؟