طب شناس
طبع لوبیا سبز در طب سنتی|خواص لوبیا سبز در طب سنتی|طبع لوبیا سبز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا سبز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

تاریخ انتشار: January 16, 2022

رای به این نوشته: 4.71/5 (634 رای)

گیاهی است از خانواده باقلائیان، که بسیار کم کالری بوده و فاقد چربی اشباع می‌باشد. لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ریز مغذی‌ها است. لوبیا سبز در مقایسه با لوبیا خشک کالری بسیار کمی دارد به طوری که در ۱۰۰ گرم آن تنها ۳۰ کالری انرژی نهفته‌است، در حالی که ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز و سفید خشک ۳۴۰ کالری و لوبیا چشم بلبلی ۱۳۰ کالری انرژی دارد. قابل توجه است که لوبیا سبز و انواع دیگر لوبیا از دسته حبوبات بوده و جزو سبزیجات قرار نمی‌گیرند زیرا که سبزیجات به گیاهان یک ساله گفته می‌شود. (ویکی پدیا)

لوبیاسبز از دسته سبزیجاتی است که با خواص فراوان و کالری کمی که دارد در طبخ غذاهای رژیمی و مفید استفاده فراوانی دارد. لوبیا سبز به صورت آب پز، بخارپز و سرخ کرده مورد استفاده قرار می گیرد. لوبیا سبز همچنین دارای خواص طبی فراوانی است که محققان مجرب طب سنتی آنها را کشف کرده اند.

در این مطلب به سوال هایی نظیر طبع لوبیا سبز چست؟ خواص لوبیا سبز چیست؟ لوبیا سبز چه عوارض و مضراتی دارد؟ مطلح لوبیا سبز چیست و... پاسخ داده شده است. تا پایان متن همراه ما باشید.

طبع لوبیا سبز چیست؟

در منابع طب سنتی طبع لوبیا سبز سرد و تر ذکر شده. لوبیا سبز برای افراد گرم مزاج غذای مناسبی است و میزان حرارت و خشکی مزاج آنها را تعدیل می کند. اما برای افراد سرد مزاج اگر به اندازه و همراه با مصلح مصرف نشود، ممکن است باعث بروز عوارض و ناراحتی هایی شود که در ادامه این مطلب به آن اشاره خواهد شد.

خواص لوبیا سبز در طب سنتی

لوبیا سبز چه خواصی دارد؟

عوارض و مضرات لوبیا سبز

مصرف بی اندازه آن مانع از رسیدن دیگر موادغذایی مفید به بدن شده و ایجاد سوء تغذیه می کند.

ممکن است منجر به ایجاد سنگ کلیه، صفرا یا مثانه شود.

در برخی افراد به ویژه کودکان ایجاد واکنشهای آلرژیک نظیر تهوع، کهیر، دل درد، بی حالی و ورم می کند.

افراد مبتلا به نقرص، یا افرادی که اسید اوریک بالا دارند باید در مصرف لوبیاسبز دقت کرده و با پزشک خود مشورت کنند.

زیاده روی در مصرف لوبیاسبز ریزش مو را تشدید می کند. بهتر است افرادی که دچار ریزش مو هستند کمتر لوبیاسبز مصرف کنند.

طبع لوبیا سبز در طب سنتی

مصلح لوبیا سبز چیست؟

ادویه و سبزیجات گرم مصلح لوبیا سبز هستند. از جمله آنها می توان به : آویشن، سیر، فلفل سیاه، زیتون و زنجبیل اشاره کردن.

پختن لوبیاسبز همراه با گوشت تازه گوسفندی نیز خواص آن را بیشتر کرده و طبع آن را متعادل می کند.

طبع و خواص آب کرفس از منظر طب سنتی|طبع و خواص آب کرفس و لیمو در طب سنتی+ طرز تهیه 2 نوشیدنی پرفایده با آب کرفس|خواص آب کرفس

طبع و خواص آب کرفس و لیمو در طب سنتی+ طرز تهیه 2 نوشیدنی پرفایده با آب کرفس

فواید و خواص دمنوش گل بنفشه

فواید و خواص دمنوش گل بنفشه+ طرز تهیه دمنوش گل بنفشه

خواص و طبع خاکشیر در طب سنتی ایرانی اسلامی Descurainia sophia

سازگاری خاکشیر با تمام مزاج‌ها + روش های درمان اسهال و فشار خون و جوش های صورت

طبع-و-خواص-سکنجبین-یا-سرکه-انگبین-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|سکنجبین در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص سکنجبین در طب سنتی و ایرانی اسلامی

خواص فلفل تند و انواع آن در طب سنتی|خواص فلفل تند|مضرات فلفل تند

انواع فلفل تند و خواص آن+ خواص فلفل برای سلامت بدن+ مضرات و مصلح

چگونه فرزندی زیبا داشته باشیم؟

زنان باردار بخوانند: چه کنم که فرزند زیبا داشته باشم؟!

آمادگی ایران برای تداوم همکاری‌های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

آمادگی ایران برای تداوم همکاری های مشترک با سازمان جهانی بهداشت در حوزه طب سنتی

خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج|خواص چای بهارنارنج

خواص و طبع چای بهارنارنج در طب سنتی + 12 خاصیت فوق العاده چای بهار نارنج