طب شناس
طبع لوبیا سبز در طب سنتی|خواص لوبیا سبز در طب سنتی|طبع لوبیا سبز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا سبز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

تاریخ انتشار: January 16, 2022

رای به این نوشته: 4.71/5 (634 رای)

گیاهی است از خانواده باقلائیان، که بسیار کم کالری بوده و فاقد چربی اشباع می‌باشد. لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ریز مغذی‌ها است. لوبیا سبز در مقایسه با لوبیا خشک کالری بسیار کمی دارد به طوری که در ۱۰۰ گرم آن تنها ۳۰ کالری انرژی نهفته‌است، در حالی که ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز و سفید خشک ۳۴۰ کالری و لوبیا چشم بلبلی ۱۳۰ کالری انرژی دارد. قابل توجه است که لوبیا سبز و انواع دیگر لوبیا از دسته حبوبات بوده و جزو سبزیجات قرار نمی‌گیرند زیرا که سبزیجات به گیاهان یک ساله گفته می‌شود. (ویکی پدیا)

لوبیاسبز از دسته سبزیجاتی است که با خواص فراوان و کالری کمی که دارد در طبخ غذاهای رژیمی و مفید استفاده فراوانی دارد. لوبیا سبز به صورت آب پز، بخارپز و سرخ کرده مورد استفاده قرار می گیرد. لوبیا سبز همچنین دارای خواص طبی فراوانی است که محققان مجرب طب سنتی آنها را کشف کرده اند.

در این مطلب به سوال هایی نظیر طبع لوبیا سبز چست؟ خواص لوبیا سبز چیست؟ لوبیا سبز چه عوارض و مضراتی دارد؟ مطلح لوبیا سبز چیست و... پاسخ داده شده است. تا پایان متن همراه ما باشید.

طبع لوبیا سبز چیست؟

در منابع طب سنتی طبع لوبیا سبز سرد و تر ذکر شده. لوبیا سبز برای افراد گرم مزاج غذای مناسبی است و میزان حرارت و خشکی مزاج آنها را تعدیل می کند. اما برای افراد سرد مزاج اگر به اندازه و همراه با مصلح مصرف نشود، ممکن است باعث بروز عوارض و ناراحتی هایی شود که در ادامه این مطلب به آن اشاره خواهد شد.

خواص لوبیا سبز در طب سنتی

لوبیا سبز چه خواصی دارد؟

عوارض و مضرات لوبیا سبز

مصرف بی اندازه آن مانع از رسیدن دیگر موادغذایی مفید به بدن شده و ایجاد سوء تغذیه می کند.

ممکن است منجر به ایجاد سنگ کلیه، صفرا یا مثانه شود.

در برخی افراد به ویژه کودکان ایجاد واکنشهای آلرژیک نظیر تهوع، کهیر، دل درد، بی حالی و ورم می کند.

افراد مبتلا به نقرص، یا افرادی که اسید اوریک بالا دارند باید در مصرف لوبیاسبز دقت کرده و با پزشک خود مشورت کنند.

زیاده روی در مصرف لوبیاسبز ریزش مو را تشدید می کند. بهتر است افرادی که دچار ریزش مو هستند کمتر لوبیاسبز مصرف کنند.

طبع لوبیا سبز در طب سنتی

مصلح لوبیا سبز چیست؟

ادویه و سبزیجات گرم مصلح لوبیا سبز هستند. از جمله آنها می توان به : آویشن، سیر، فلفل سیاه، زیتون و زنجبیل اشاره کردن.

پختن لوبیاسبز همراه با گوشت تازه گوسفندی نیز خواص آن را بیشتر کرده و طبع آن را متعادل می کند.

طبع و خواص عرق مخلصه در طب سنتی||طبع عرق مخلصه

عرق مخلصه و خواص شگفت آور آن در طب سنتی

طبع بلوط و شاه بلوط در طب سنتی|خواص و طبع بلوط و شاه بلوط در طب سنتی

طبع و خواص بلوط و شاه بلوط در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص یاسمن سفید در طب سنتی|خواص یاسمن سفید

طبع و خواص یاسمن سفید در طب سنتی + مضرات و 2 مصلح آن

خواص آملا و بررسی همه ویژگی های آملا در طب سنتی|خواص روغن آملا|طبع و خواص آملا

8 خاصیت ویژه آملا در طب سنتی+ روش استفاده از روغن آملا برای مو

|درمان انسداد مجاری اشک در طب سنتی + 7 راهکار طب سنتی برای درمان انسداد مجاری اشک در بزرگسالان و کودکان|درمان انسداد مجاری اشک|درمان خانگی انسداد مجاری اشک

درمان گیاهی و دارویی انسداد مجاری اشکی کودکان و بزرگسالان + 7 راهکار طب سنتی

تدابیر درمان و کاهش تپش قلب در طب سنتی|درمان تپش قلب

برای درمان تپش قلب چه کنیم؟ 8 گیاه دارویی موثر+ توصیه ها و تدابیر

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه|دمنوش زرشک سیاه

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح موثر آن

طبع و خواص گوشت گوزن در طب سنتی|طبع گوشت گوزن

18 اثر گوشت گوزن بر بدن انسان + طبع، خواص، مضرات و مصلح