طب شناس
طبع لوبیا سبز در طب سنتی|خواص لوبیا سبز در طب سنتی|طبع لوبیا سبز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا سبز در طب سنتی ایرانی و اسلامی

تاریخ انتشار: January 16, 2022

رای به این نوشته: 4.71/5 (634 رای)

گیاهی است از خانواده باقلائیان، که بسیار کم کالری بوده و فاقد چربی اشباع می‌باشد. لوبیا سبز منبع خوبی از ویتامین‌ها، مواد معدنی و ریز مغذی‌ها است. لوبیا سبز در مقایسه با لوبیا خشک کالری بسیار کمی دارد به طوری که در ۱۰۰ گرم آن تنها ۳۰ کالری انرژی نهفته‌است، در حالی که ۱۰۰ گرم لوبیا قرمز و سفید خشک ۳۴۰ کالری و لوبیا چشم بلبلی ۱۳۰ کالری انرژی دارد. قابل توجه است که لوبیا سبز و انواع دیگر لوبیا از دسته حبوبات بوده و جزو سبزیجات قرار نمی‌گیرند زیرا که سبزیجات به گیاهان یک ساله گفته می‌شود. (ویکی پدیا)

لوبیاسبز از دسته سبزیجاتی است که با خواص فراوان و کالری کمی که دارد در طبخ غذاهای رژیمی و مفید استفاده فراوانی دارد. لوبیا سبز به صورت آب پز، بخارپز و سرخ کرده مورد استفاده قرار می گیرد. لوبیا سبز همچنین دارای خواص طبی فراوانی است که محققان مجرب طب سنتی آنها را کشف کرده اند.

در این مطلب به سوال هایی نظیر طبع لوبیا سبز چست؟ خواص لوبیا سبز چیست؟ لوبیا سبز چه عوارض و مضراتی دارد؟ مطلح لوبیا سبز چیست و... پاسخ داده شده است. تا پایان متن همراه ما باشید.

طبع لوبیا سبز چیست؟

در منابع طب سنتی طبع لوبیا سبز سرد و تر ذکر شده. لوبیا سبز برای افراد گرم مزاج غذای مناسبی است و میزان حرارت و خشکی مزاج آنها را تعدیل می کند. اما برای افراد سرد مزاج اگر به اندازه و همراه با مصلح مصرف نشود، ممکن است باعث بروز عوارض و ناراحتی هایی شود که در ادامه این مطلب به آن اشاره خواهد شد.

خواص لوبیا سبز در طب سنتی

لوبیا سبز چه خواصی دارد؟

عوارض و مضرات لوبیا سبز

مصرف بی اندازه آن مانع از رسیدن دیگر موادغذایی مفید به بدن شده و ایجاد سوء تغذیه می کند.

ممکن است منجر به ایجاد سنگ کلیه، صفرا یا مثانه شود.

در برخی افراد به ویژه کودکان ایجاد واکنشهای آلرژیک نظیر تهوع، کهیر، دل درد، بی حالی و ورم می کند.

افراد مبتلا به نقرص، یا افرادی که اسید اوریک بالا دارند باید در مصرف لوبیاسبز دقت کرده و با پزشک خود مشورت کنند.

زیاده روی در مصرف لوبیاسبز ریزش مو را تشدید می کند. بهتر است افرادی که دچار ریزش مو هستند کمتر لوبیاسبز مصرف کنند.

طبع لوبیا سبز در طب سنتی

مصلح لوبیا سبز چیست؟

ادویه و سبزیجات گرم مصلح لوبیا سبز هستند. از جمله آنها می توان به : آویشن، سیر، فلفل سیاه، زیتون و زنجبیل اشاره کردن.

پختن لوبیاسبز همراه با گوشت تازه گوسفندی نیز خواص آن را بیشتر کرده و طبع آن را متعادل می کند.

کوفته هلو شیرازی و خواص آن در طب سنتی|خواص کوفته هلو شیرازی|کوفته هلو شیرازی غذایی بدون هلو

کوفته هلو شیرازی و همه خواص ان از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

روش ها درمان جوش و درمان لک||||

روش های درمان و رفع جوش صورت

طبع-و-خواص-گوشت-شتر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص گوشت شتر در طب سنتی ایرانی اسلامی +10 خاصیت طلایی

درمان خشکی چشم|علل خشکی چشم و راه های درمان آن با طب سنتی|علت های خشکی چشم

درمان خشکی چشم با طب سنتی + دلایل و راهکارها

طبع و خواص خورش ماست در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص خورش ماست

طبع و خواص خورش ماست در طب سنتی + 3 عرق گیاهی مصلح خورش ماست

فشار خون بالا رو با دمنوش بابونه درمان کن! + 13 خاصیت شگفت انگیز دمنوش بابونه|طبع و خواص دمنوش بابونه

درمان فشار خون بالا با دمنوش بابونه + 13 خاصیت شگفت انگیز دمنوش بابونه

طبع و خواص گل ساعتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص گل ساعتی|خواص گل ساعتی از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

گل ساعتی چیست و چه خواصی دارد؟ 15 خاصیت فوق العاده گل ساعتی

درمان پریود نشدن در طب سنتی|درمان پریود نشدن

درمان پریود نشدن با طب سنتی+ علل و درمان عقب افتادن قاعدگی