طب شناس
طبع و خواص زرد آلو در طب سنتی|طبع و خواص زرد آلو در طب سنتی|طبع زرد آلو در طب سنتی سرد است یا گرم

طبع زردآلو گرم است یا سرد؟ خواص+ مصلحات+ مضرات در طب سنتی

تاریخ انتشار: April 17, 2022

رای به این نوشته: 4.98/5 (289 رای)

زردآلو میوه درخت زردآلو است که میوه ای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. طول درخت زردآلو به شش متر میرسد. برگ های این درخت به رنگ سبز روشن مایل به زرد با شکلی قلب مانند و نوک تیز اند. شکوفه های زرآلو به رنگ سفید مایل به قرمز و درشت هستند.

میوه درخت زردآلو که طعم بسیا خوبی دارد در اواسط فصل تابستان میرسد. زردآلو هسته ای به شکل بادام دارد که قهوه ای و به صورت بیضی است. داخل هسته زردآلو مغزی قرار دارد که معمولا طعم آن شیرین است اما گاهی اوقات نیز ممکن است طعم تلخی داشته باشد.

شاید در مواقعی با سوالاتی همچون: طبع زردآلو سرده یا گرمه ؟ طبع زردآلو خشک گرم است یا سرد؟ طبع زردآلو شیرین چیست؟ طبع زردآلو در طب سنتی چیست؟ طبع زردآلو گرم است یا سرد؟ طبع زردآلو قیسی؟ مواجه شده باشید.

در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا شما را با طبع زردآلو و خواص و مضرات آن آشنا کنیم.

طبع زرد آلو در طب سنتی سرد است یا گرم

طبع زردآلو در طب سنتی چیست؟

طبع زردآلو سرد و تر است و برای افرادی که دارای مزاج گرم و خشک هستند مفید و سازگار است. افرادی که طبع سرد و تری دارند بهتر است این میوه را به همراه گرمیجات بخورند.

طبع مغز هسته زردآلو گرم و خشک است.

خواص زردآلو در طب سنتی چیست؟

خواص زردآلو برای چشم:

مصرف مواد غذایی که حاوی ویتامین های A وC، بتاکاروتن و کاروتنوئید ها باشند میتواند درصد ابتلا به بیماری های چشم را کم کند. رادیکال های آزاد در برخی موارد ممکن است باعث آب مروارید شود. همچنین در گاهی مواقع امکان دارد از رسیدن خون به چشم ها جلوگیری کند و سبب ایجاد بیماری تباهی لکه زرد شود.

بالا بودن سطح بتاکاروتن باعث بهبود بخشیدن جریان خون به چشم ها میشود و از بیماری تباهی لکه زرد که مرتبط با سن بیمار است جلوگیری میکند. این ماده حاوی نوعی آنتی اکسیدان به اسم زی زانتین میباشد که باعث تقویت عملکرد فیلتر نور در چشم فرد میشود و به همین دلیل بینایی را بهبود میبخشد.

خواص زردآلو برای لاغری:

زردآلو از کالری کمی برخوردار است که میوه بسیار خوبی برای برنامه غذایی افرادی است که قصد کاهش وزن خود را دارند. زردآلو حاوی فیبر زیادی است که باعث جذب آب میشود و فرد را برای مدت زمان زیادی سیر نگه میدارد. وجود فیبر سبب میشود تا غذا زودتر در دستگاه گوارشی حرکت کند.

طبع و خواص زرد آلو در طب سنتی

مضرات زردآلو چیست؟

مصلح زردآلو در طب سنتی چیست؟

از مصلحات زردآلو میتوان به مواد غذایی همچون زنیان، روغن زیتون، انیسون، زیره و عسل اشاره کرد. که مصرف همزان آن ها باعث تعدیل مزاج در فرد میشود.

کلمات کلیدی: طبع هسته زردآلو سرد است یا گرم؟ طبع پر زردآلو چیست ؟ خواص زردآلو خشک چیه ؟ خواص زردآلو در بارداری؟ خواص زردآلو برای لاغری؟ خواص زرد آلو برای پوست؟ خواص زردآلو چیست؟ خواص زردآلو خشک خیس شده؟ خواص زردآلو خشک برای کودکان؟ خواص زردآلو برای کودکان؟ خواص زردآلو برای قلب؟ خواص زردآلو برای چاقی؟ خواص زردآلو برای سنگ کلیه؟ خواص زردآلو برای چشم؟ خواص زردآلو برای فشار خون؟ خواص زردآلو برای زن باردار؟

افزایش تمرکز با توصیه های طب سنتی

افزایش تمرکز در ایام امتحانات

طبع و خواص روغن بنفشه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع روغن بنفشه در طب سنتی

همه چیز در مورد روغن بنفشه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ طبع و خواص

طبع مصطکی در طب سنتی

همه چیزهایی که در مورد مصطکی باید بدانید+ طبع و خواص

خواص و مضرات گلدن سیل یا خوک طلایی در طب سنتی|خواص گلدن سیل

خواص گلدن سیل یا خوک طلایی+ عوارض و 2 مورد تداخل دارویی مهم

طبع و خواص نان باگت در طب سنتی|طبع نان باگت

طبع نان باگت در طب سنتی + خواص و مضرات + مصلحات

ادویه هایی که برای قلب مضر هستند

ادویه هایی که برای قلب مضر هستند

درمان اگزما با طب سنتی

با طب سنتی از شر اگزما راحت شوید

عوارض شکستن قولنج|شکستن قولنج؛ خوب یا بد؟

مرگ بخاطر شکستن قولنج!