طب شناس
طبع و خواص زرد آلو در طب سنتی|طبع و خواص زرد آلو در طب سنتی|طبع زرد آلو در طب سنتی سرد است یا گرم

طبع زردآلو گرم است یا سرد؟ خواص+ مصلحات+ مضرات در طب سنتی

تاریخ انتشار: April 17, 2022

رای به این نوشته: 4.98/5 (289 رای)

زردآلو میوه درخت زردآلو است که میوه ای بسیار خوشمزه و پرطرفدار است. طول درخت زردآلو به شش متر میرسد. برگ های این درخت به رنگ سبز روشن مایل به زرد با شکلی قلب مانند و نوک تیز اند. شکوفه های زرآلو به رنگ سفید مایل به قرمز و درشت هستند.

میوه درخت زردآلو که طعم بسیا خوبی دارد در اواسط فصل تابستان میرسد. زردآلو هسته ای به شکل بادام دارد که قهوه ای و به صورت بیضی است. داخل هسته زردآلو مغزی قرار دارد که معمولا طعم آن شیرین است اما گاهی اوقات نیز ممکن است طعم تلخی داشته باشد.

شاید در مواقعی با سوالاتی همچون: طبع زردآلو سرده یا گرمه ؟ طبع زردآلو خشک گرم است یا سرد؟ طبع زردآلو شیرین چیست؟ طبع زردآلو در طب سنتی چیست؟ طبع زردآلو گرم است یا سرد؟ طبع زردآلو قیسی؟ مواجه شده باشید.

در ادامه این مقاله همراه ما باشید تا شما را با طبع زردآلو و خواص و مضرات آن آشنا کنیم.

طبع زرد آلو در طب سنتی سرد است یا گرم

طبع زردآلو در طب سنتی چیست؟

طبع زردآلو سرد و تر است و برای افرادی که دارای مزاج گرم و خشک هستند مفید و سازگار است. افرادی که طبع سرد و تری دارند بهتر است این میوه را به همراه گرمیجات بخورند.

طبع مغز هسته زردآلو گرم و خشک است.

خواص زردآلو در طب سنتی چیست؟

خواص زردآلو برای چشم:

مصرف مواد غذایی که حاوی ویتامین های A وC، بتاکاروتن و کاروتنوئید ها باشند میتواند درصد ابتلا به بیماری های چشم را کم کند. رادیکال های آزاد در برخی موارد ممکن است باعث آب مروارید شود. همچنین در گاهی مواقع امکان دارد از رسیدن خون به چشم ها جلوگیری کند و سبب ایجاد بیماری تباهی لکه زرد شود.

بالا بودن سطح بتاکاروتن باعث بهبود بخشیدن جریان خون به چشم ها میشود و از بیماری تباهی لکه زرد که مرتبط با سن بیمار است جلوگیری میکند. این ماده حاوی نوعی آنتی اکسیدان به اسم زی زانتین میباشد که باعث تقویت عملکرد فیلتر نور در چشم فرد میشود و به همین دلیل بینایی را بهبود میبخشد.

خواص زردآلو برای لاغری:

زردآلو از کالری کمی برخوردار است که میوه بسیار خوبی برای برنامه غذایی افرادی است که قصد کاهش وزن خود را دارند. زردآلو حاوی فیبر زیادی است که باعث جذب آب میشود و فرد را برای مدت زمان زیادی سیر نگه میدارد. وجود فیبر سبب میشود تا غذا زودتر در دستگاه گوارشی حرکت کند.

طبع و خواص زرد آلو در طب سنتی

مضرات زردآلو چیست؟

مصلح زردآلو در طب سنتی چیست؟

از مصلحات زردآلو میتوان به مواد غذایی همچون زنیان، روغن زیتون، انیسون، زیره و عسل اشاره کرد. که مصرف همزان آن ها باعث تعدیل مزاج در فرد میشود.

کلمات کلیدی: طبع هسته زردآلو سرد است یا گرم؟ طبع پر زردآلو چیست ؟ خواص زردآلو خشک چیه ؟ خواص زردآلو در بارداری؟ خواص زردآلو برای لاغری؟ خواص زرد آلو برای پوست؟ خواص زردآلو چیست؟ خواص زردآلو خشک خیس شده؟ خواص زردآلو خشک برای کودکان؟ خواص زردآلو برای کودکان؟ خواص زردآلو برای قلب؟ خواص زردآلو برای چاقی؟ خواص زردآلو برای سنگ کلیه؟ خواص زردآلو برای چشم؟ خواص زردآلو برای فشار خون؟ خواص زردآلو برای زن باردار؟

همه خواص روغن سیاه دانه از منظر طب سنتی|خواص روغن سیاهدانه|روغن سیاه دانه

همه خواص روغن سیاهدانه از منظر طب سنتی+ خواص روغن سیاه دانه برای لاغری

طبع و خواص لوبیا قرمز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع لوبیا قرمز در طب سنتی

طبع و خواص لوبیا قرمز در طب سنتی+ مضرات و مصلح

طبع و 11 خاصیت کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی+ طرز تهیه|خواص کتلت گوشت|مضرات و عوارض کتلت گوشت

طبع و 11 خاصیت کتلت گوشت با سیب زمینی در طب سنتی+ طرز تهیه

درمان ورم غدد لنفاوی با طب سنتی|ورم غدد لنفاوی|درمان ورم غدد لنفاوی

همه آنچه باید در مورد غدد لنفاوی بدانید + توصیه های طب سنتی برای درمان ورم غدد لنفاوی

خواص-اسفند-در-طب-سنتی-و-طبع-آن|خواص-ضد-عفونی-کننده-اسپند-یا-اسفند

طبع و خواص اسپند در طب سنتی - 100% ضد عفونی کننده

گرفتن تلخی بادمجان

ترفندهای گرفتن تلخی بادمجان+ خواص

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب|طبع و خواص تاس کباب|

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب

طبع و خواص روغن دارچین در طب سنتی+ 6 راه برای استفاده از روغن دارچین|خواص روغن دارچین

طبع و خواص روغن دارچین در طب سنتی+ 6 راه برای استفاده از روغن دارچین