طب شناس
طبع و خواص کشک در طب سنتی|طبع و خواص کشک در طب سنتی

طبع و خواص کشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

تاریخ انتشار: July 31, 2022

رای به این نوشته: 4.96/5 (683 رای)

کشک یکی از مشتقات شیر است. به این ترتیب که از جوشاندن دوغ، ماده ای به نام توف ایجاد شده و آن را گلوله کرده و خشک می کنند و کشک از آن اصل می شود.

بیشتر کشورهایی مثل ایران و افغانستان در اسیا ارزش کشک را دانسته و از آن استفاده های متعددی می کنند. کشک بسیار مغذی است و در مقادیر کم آن نیز مواد مغذی فراوانی وجود دارد و از این رو کشک ماده ای بسیار مفید و سرشار از خاصیت است. کشک به صورت گلوله ها یا رشته های جامد و یا مایع و خمیر مانند مورد استفاده قرار می گیرد.

بسیار مهم است که کشک را در رژیم غذایی خود جای دهید.

کشک جوشیده یا پاستوریزه را می شود به تنهایی، یا در تهیه غذاها، پیش غذاها و... مورد استفاده قرار داد. معروف ترین غذاهایی که با استفاده از کشک تهیه می شوند، کلجوش، کشک بادمجان، آش کشک و... است.

کشک همچنین خواص طبی و درمانی زیادی دارد که موجب روی آوردن بیشتر مردم به مصرف آن شده است. آیا می دانید کشک چه طبعی دارد؟ خواص کشک چیست؟ مصرف کشک برای چه کسانی ممنوع است؟ مصلح کشک چیست؟ در این مقاله با بررسی طبع و خواص کشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی، کوشیده ایم به این سوالات به صورت کافی و کامل پاسخ دهیم.

طبع کشک چیست؟

طبع کشک سرد و خشک است. برای افرادی که مایلند رطوبت بدنشان را کاهش بدهند، کشک گزینه مناسبی است. کشک خوراک مقوی و مناسبی برای گرم مزاجان و دموی ها است. افراد سردکزاج نیست با رعایت اندازه و همراه با مصلحات می توانند از خواص شگفت انگیز کشک بهره ببرند.

کشک چه خواصی دارد؟

چه کسانی کشک مصرف نکنند؟ عوارض و مضرات کشک چیست؟

افراد مسن، سرد مزاجان، افرادی که معده های مرطوب دارند و افرادی که مشکل فشار خون دارند باید در مصرف کشک احتیاط کرده و از پزشک یا متخصص طب سنتی مشورت بگیرند.

زیاده روی در مصرف کشک باعث سفت شدن روده ها می شود.

کشک در کنار مواد خوراکی دیگری با طبع سرد، موجب بروز واکنش های الرژیک می شود.

کشک دیرهضم است.

باعث ایجاد نفخ و باد می شود.

تولید بلغم می کند.

مصلح کشک چیست؟

سبزیجات معطر و گرم مصلح خوبی برای کشک هستند. معرف ترین مصلح کشک، نعنا و پونه هستند. به همین دلیل است که در ترکیب غذاهایی چون کشک بادمجان، کلجوش، آش ها و... نعناداغ یک عضو ثابت و جدانشدنی است.

درمان فشار خون بالا|درمان-فشار-خون-بالا-در-طب-سنتی

9 داروی درمان فشار خون بالا در طب سنتی + فصد خون درمان فوری فشار خون بالا

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه|دمنوش زرشک سیاه

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح موثر آن

درمان برفک دهان نوزاد با تدابیر طب سنتی|درمان برفک دهان نوزاد|پیشگیری از برفک دهان نوزاد

درمان برفک دهان نوزاد با تدابیر طب سنتی+ علائم+ راه های پیشگیری

طبع-و-خواص-انار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-و-خواص-انار-ترش-و-شیرین-و-ملس|کاهش-فشار-خون-با-انار-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع انار سرد است یا گرم؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی

طبع و خواص روغن بنفشه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع روغن بنفشه در طب سنتی

همه چیز در مورد روغن بنفشه در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ طبع و خواص

غذاهای ممنوعه در آلودگی هوا

غذاهای کشنده در زمان آلودگی هوا

خواص شربت آلبالو و روش تهیه آن|خواص شربت آلبالو|منع مصرف شربت آلبالو|روش تهیه شربت آلبالو

طبع و خواص شربت آلبالو در طب سنتی + روش تهیه شربت آلبالو طبیعی

طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی|طبع و خواص گل انگبین در طب سنتی ایرانی اسلامی گل محمدی و عسل|طبع گل انگبین

طبع گل انگبین در طب سنتی+ خواص اعجاب انگیز گل محمدی و عسل