طب شناس
طبع و خواص دنبه گوسفندی در طب سنتی

طبع و خواص دنبه گوسفندی+ خواص برای مردان+ مصلحات در طب سنتی ایرانی

تاریخ انتشار: February 7, 2022

رای به این نوشته: 4.45/5 (596 رای)

دنبه به چربی جمع شده در قسمت دم گوسفند می گویند. درواقع آنچه که شبیه به دم از انتهای بدن گوسفند آویزان است، دنبه است. همه گوسفندان دنبه ندارند و تنها برخی از آنها دنبه دارند. دنبه به دمبه، چربی یا پی، پیه گوسفندی نیز شهرت دارد.

از دنبه استفاده های مختلفی می شود. هم به صورت کبابی و هم به صورت پخته شده با گوشت و... قابل استفاده است. از دنبه در ترکیب بسیاری از کبابهای معروف ایرانی به ویژه کباب کوبیده استفاده می شود. همچنین از آن روغن می گیرند که برای پخت و پز و مصارف عادی مورد استفاده قرار می گیرد.

زندگی شهری و سبک زندگی امروزی، که اغلب در سکون و به دور از تحرک است، باعث بروز بیماریها و عوارض مختلفی در اثر مصرف مواد مختلف در انسان شده است. دنبه و روغن دنبه نیز، علیرغم خواص فراوانی که دارند، اگر با رعایت اصول مصرف نشوند، می توانند مضر باشند. اما اگر با تحرک مناسب و رعایت اصول صحیح، از آنها استفاده شود، بسیار پر خاصیت و مفید هستند.

در این متن به بررسی طبع، خواص، مضرات و مصلحات دنبه پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

دنبه و روغن دنبه چه طبعی دارند؟

طبع دنبه گرم و تر است. روغن دنبه نیز طبع گرم و تر دارد. مصرف دنبه و روغن آن برای سردمزاجان بسیار مناسب است. طبخ غذاهایی که مزاج سرد دارند، با روغن دنبه، طبع آنها را به اعتدال نزدیک کرده و خواص آنها را تقویت می کند.

دنبه چه خواصی دارد؟( خواص روغن پی گوسفندی)

عوارض و مضرات مصرف دنبه

دنبه و روغن دنبه هرچقدر هم که رخاصیت باشد، یک چربی است و بهتر است که مصرف هرنوع روغن و چربی کاهش داده شود. حتما باید در صورت مصرف روغن و چربی، تحرک و فعالیت لازم را داشته باشید. پیاده روی و ورزش را فراموش نکنید.

دنبه و روغن دنبه اگر بدون تحرک استفاده شود، موجب گرفتگی عروق می شود.

ممکن است باعث تضعیف هاضمه شود.

در روزهای گرم سال ایجاد حالت تهوع می کند.

مصلح دنبه چه موادی است؟

دنبه کبابی را بهتر است از قبل با ادویه های تند مثل زنجبیل، دارچین و فلفل مزه دار کنید.

سرکه یکی دیگر از مصلحات دنبه است. مصرفسرکه بعد یا همراه بادنبه خواص ان را تقویت می کند. و هضم آن را آسانتر می کند.

نگهداری از شیره انگور برای مدت طولانی

چگونه شیره انگور را برای مدت طولانی سالم نگه داریم؟

طبع و خواص غازیاغی در طب سنتی|طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی|خواص غازیاغی

طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی (غازیاقی)

آنتی بیوتیک های طبیعی

 معرفی 10 آنتی بیوتیک‌ گیاهی

درمان فوری گرمازدگی در اربعین|درمان گرمازدگی در پیاده روی اربعین با طب سنتی|درمان گرمازدگی در پیاده روی اربعین

درمان فوری گرمازدگی در اربعین + نکات مهمی که باید رعایت کنید

درمان فشارخون|

به جنگ فشار خون بروید!

درمان کیست تخمدان با طب سنتی ایرانی و اسلامیدرمان کیست تخمدان با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان کیست تخمدان در طب سنتی

روشهای درمان کیست تخمدان در طب سنتی ایرانی و اسلانی و طب سنتی دکتر خیراندیش

اصول تغذیه در ماه اول بارداری

بخور و نخورهای ماه اول بارداری

درمان خال گوشتی به کمک طب سنتی|درمان خال گوشتی

20 روش خانگی برای درمان خال گوشتی با طب سنتی+ دلایل و راه های پیشگیری