طب شناس
طبع و خواص دنبه گوسفندی در طب سنتی

طبع و خواص دنبه گوسفندی+ خواص برای مردان+ مصلحات در طب سنتی ایرانی

تاریخ انتشار: February 7, 2022

رای به این نوشته: 4.45/5 (596 رای)

دنبه به چربی جمع شده در قسمت دم گوسفند می گویند. درواقع آنچه که شبیه به دم از انتهای بدن گوسفند آویزان است، دنبه است. همه گوسفندان دنبه ندارند و تنها برخی از آنها دنبه دارند. دنبه به دمبه، چربی یا پی، پیه گوسفندی نیز شهرت دارد.

از دنبه استفاده های مختلفی می شود. هم به صورت کبابی و هم به صورت پخته شده با گوشت و... قابل استفاده است. از دنبه در ترکیب بسیاری از کبابهای معروف ایرانی به ویژه کباب کوبیده استفاده می شود. همچنین از آن روغن می گیرند که برای پخت و پز و مصارف عادی مورد استفاده قرار می گیرد.

زندگی شهری و سبک زندگی امروزی، که اغلب در سکون و به دور از تحرک است، باعث بروز بیماریها و عوارض مختلفی در اثر مصرف مواد مختلف در انسان شده است. دنبه و روغن دنبه نیز، علیرغم خواص فراوانی که دارند، اگر با رعایت اصول مصرف نشوند، می توانند مضر باشند. اما اگر با تحرک مناسب و رعایت اصول صحیح، از آنها استفاده شود، بسیار پر خاصیت و مفید هستند.

در این متن به بررسی طبع، خواص، مضرات و مصلحات دنبه پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

دنبه و روغن دنبه چه طبعی دارند؟

طبع دنبه گرم و تر است. روغن دنبه نیز طبع گرم و تر دارد. مصرف دنبه و روغن آن برای سردمزاجان بسیار مناسب است. طبخ غذاهایی که مزاج سرد دارند، با روغن دنبه، طبع آنها را به اعتدال نزدیک کرده و خواص آنها را تقویت می کند.

دنبه چه خواصی دارد؟( خواص روغن پی گوسفندی)

عوارض و مضرات مصرف دنبه

دنبه و روغن دنبه هرچقدر هم که رخاصیت باشد، یک چربی است و بهتر است که مصرف هرنوع روغن و چربی کاهش داده شود. حتما باید در صورت مصرف روغن و چربی، تحرک و فعالیت لازم را داشته باشید. پیاده روی و ورزش را فراموش نکنید.

دنبه و روغن دنبه اگر بدون تحرک استفاده شود، موجب گرفتگی عروق می شود.

ممکن است باعث تضعیف هاضمه شود.

در روزهای گرم سال ایجاد حالت تهوع می کند.

مصلح دنبه چه موادی است؟

دنبه کبابی را بهتر است از قبل با ادویه های تند مثل زنجبیل، دارچین و فلفل مزه دار کنید.

سرکه یکی دیگر از مصلحات دنبه است. مصرفسرکه بعد یا همراه بادنبه خواص ان را تقویت می کند. و هضم آن را آسانتر می کند.

طبع-و-خواص-مرزه-در-طب-ایرانی-اسلامی|لاغری و درمان درد دندان با مرزه در طب سنتی

طبع و خواص مرزه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص روغن دارچین در طب سنتی+ 6 راه برای استفاده از روغن دارچین|خواص روغن دارچین

طبع و خواص روغن دارچین در طب سنتی+ 6 راه برای استفاده از روغن دارچین

خواص و مضرات قره قروت

نگفته ها در مورد قره قروت

جلوگیری از پیری زودرس با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان پیری زودرس|پیری زودرس

جلوگیری از پیری زودرس با تدابیر طب سنتی+ علائم و دلایل و 12 ماده مفید

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو

چه کسی دبیر ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی شد؟

طبع-و-خواص-سیر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-چیست-؟|طبع-و-خواص-سیر-ناشتا-در-طب-سنتی

طبع و خواص سیر در طب سنتی - یک آنتی اکسیدان قوی

طبع-و-خواص-سبزی-شاهی-در-طب-سنتی||طبع-و-خواص-شاهی-در-طب-سنتی-ایرانی-و-اسلامی

طبع سبزی شاهی سرد است یا گرم؟خواص، مضرات و مصلح شاهی در طب سنتی