طب شناس
طبع و خواص دنبه گوسفندی در طب سنتی

طبع و خواص دنبه گوسفندی+ خواص برای مردان+ مصلحات در طب سنتی ایرانی

تاریخ انتشار: February 7, 2022

رای به این نوشته: 4.45/5 (596 رای)

دنبه به چربی جمع شده در قسمت دم گوسفند می گویند. درواقع آنچه که شبیه به دم از انتهای بدن گوسفند آویزان است، دنبه است. همه گوسفندان دنبه ندارند و تنها برخی از آنها دنبه دارند. دنبه به دمبه، چربی یا پی، پیه گوسفندی نیز شهرت دارد.

از دنبه استفاده های مختلفی می شود. هم به صورت کبابی و هم به صورت پخته شده با گوشت و... قابل استفاده است. از دنبه در ترکیب بسیاری از کبابهای معروف ایرانی به ویژه کباب کوبیده استفاده می شود. همچنین از آن روغن می گیرند که برای پخت و پز و مصارف عادی مورد استفاده قرار می گیرد.

زندگی شهری و سبک زندگی امروزی، که اغلب در سکون و به دور از تحرک است، باعث بروز بیماریها و عوارض مختلفی در اثر مصرف مواد مختلف در انسان شده است. دنبه و روغن دنبه نیز، علیرغم خواص فراوانی که دارند، اگر با رعایت اصول مصرف نشوند، می توانند مضر باشند. اما اگر با تحرک مناسب و رعایت اصول صحیح، از آنها استفاده شود، بسیار پر خاصیت و مفید هستند.

در این متن به بررسی طبع، خواص، مضرات و مصلحات دنبه پرداخته ایم. با ما همراه باشید.

دنبه و روغن دنبه چه طبعی دارند؟

طبع دنبه گرم و تر است. روغن دنبه نیز طبع گرم و تر دارد. مصرف دنبه و روغن آن برای سردمزاجان بسیار مناسب است. طبخ غذاهایی که مزاج سرد دارند، با روغن دنبه، طبع آنها را به اعتدال نزدیک کرده و خواص آنها را تقویت می کند.

دنبه چه خواصی دارد؟( خواص روغن پی گوسفندی)

عوارض و مضرات مصرف دنبه

دنبه و روغن دنبه هرچقدر هم که رخاصیت باشد، یک چربی است و بهتر است که مصرف هرنوع روغن و چربی کاهش داده شود. حتما باید در صورت مصرف روغن و چربی، تحرک و فعالیت لازم را داشته باشید. پیاده روی و ورزش را فراموش نکنید.

دنبه و روغن دنبه اگر بدون تحرک استفاده شود، موجب گرفتگی عروق می شود.

ممکن است باعث تضعیف هاضمه شود.

در روزهای گرم سال ایجاد حالت تهوع می کند.

مصلح دنبه چه موادی است؟

دنبه کبابی را بهتر است از قبل با ادویه های تند مثل زنجبیل، دارچین و فلفل مزه دار کنید.

سرکه یکی دیگر از مصلحات دنبه است. مصرفسرکه بعد یا همراه بادنبه خواص ان را تقویت می کند. و هضم آن را آسانتر می کند.

جگروز

درمان پارگی گوش در طب سنتی و اسلامی + 8 علامت پارگی گوش|درمان پارگی گوش_درمان پارگی پرده گوش

10 راهکار برای درمان خانگی پارگی گوش+ درمان پارگی گوش با عسل

طبع و خواص غازیاغی در طب سنتی|طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی|خواص غازیاغی

طبع و خواص گیاه غازیاغی در طب سنتی (غازیاقی)

درمان سینوزیت با پیاز و روش های خانگی دیگر|درمان سینوزیت|بخور و درمان سینوزیت

3 روش درمان خانگی سینوزیت با پیاز + 5 روش درمان سینوزیت با طب سنتی

تدابیر طب سنتی برای درمان اب آوردن زانو|علل آب آوردن زانو|درمان آب آوردن زانو با کمپرس سرد

درمان آب آوردن زانو با طب سنتی + 8 تدبیر ویژه طب سنتی برای درمان آب آوردن زانو

طبع و خواص موز در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع موز در طب سنتی سرده یا گرمه موز خرد شده پوست کنده|خواص موز یا خاصیت موز|طبع موز

طبع و خواص موز از منظر طب سنتی+ عوارض و مصلحات

طبع و خواص خار مریم در طب سنتی|خواص خار مریم|روش مصرف خار مریم|طبع و خواص خار مریم

طبع خار مریم گرم است یا سرد+ 12 عارضه ناشی از مصرف زیاد خار مریم

گرفتن تلخی بادمجان

ترفندهای گرفتن تلخی بادمجان+ خواص