طب شناس
طرز تهیه سوپ بلدرچین

دستور پخت سوپ بلدرچین حرفه ای و خوشمزه| طرز تهیه سوپ بلدرچین

تاریخ انتشار: February 6, 2022

رای به این نوشته: 5/5 (408 رای)

سوپ پیش‌غذایی سبک و البته مقوی با ترکیبی از مواد غذایی مختلف است که مصرف آن با سردشدن هوا و تمایل طبع آدمی به غذا‌های گرم و انرژی‌زا بیشتر هم می‌شود.

 برخلاف گوشت مرغ که طبعی سرد دارد، گوشت بلدرچین یکی از مواد غذایی با طبع گرم است. بطوری که بسیاری از متخصصان طب سنتی خوردن گوشت‌هایی مثل گوشت بلدرچین با طبع گرم را بجای گوشت مرغ با طبع سرد توصیه می‌کنند.

از این رو، امروز  می‌خواهیم دستور پخت نوعی سوپ بین‌المللی را بدهیم که مصرفش برای دوران نقاهت و تقویت بنیه جسمی بیماران هم بسیار عالی است: سوپ بلدرچین.

مناسب برای: ۴ نفر

زمان تهیه: ۱۸۰ دقیقه

مواد لازم برای تهیه سوپ بلدرچین

بلدرچین: ۲ عدد
گندم پوست‌کنده: سه‌چهارم لیوان
سیب‌زمینی متوسط: ۲ عدد
هویج بزرگ: یک عدد
پیاز: یک عدد
رب گوجه‌فرنگی: یک قاشق غذاخوری
نمک، فلفل‌سیاه و زردچوبه: به میزان کافی‌
روغن: به میزان کافی

روش تهیه سوپ بلدرچین

بلدرچین‌ها را درون قابلمه‌ای با ۲ لیوان آب بپزید. پس از نرم شدن گوشت، آن را از قابلمه خارج و ریش‌ریش کنید.

پیاز را نگینی ریز خرد کنید و همراه با مقدار بسیار کمی روغن تفت بدهید تا نرم و سبک شود. سپس زردچوبه را به آن اضافه کنید و دوباره تفت بدهید.

هویج را نگینی ریز خرد و همراه با گندم پوست‌کنده به پیازداغ اضافه کنید و بگذارید با مقداری آب بپزد.

گندم که لعاب داد، گوشت بلدرچین را به آن اضافه کنید. سپس سیب‌زمینی‌ها را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد و به باقی مواد اضافه کنید.

رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل را به غذا اضافه کنید و اجازه بدهید سوپ با حرارت بسیار ملایم جا بیفتد.

فوت آشپزی

**هنگام پخت گوشت، پس از جوش آمدن آب، حتما کف روی آب را بردارید. با این کار، طعم و بوی زهمی گوشت کمتر می‌شود.
*گوشت بلدرچین را با دیگر مواد نپزید، چون نمی‌توانید به‌راحتی استخوان‌ها را از دیگر مواد جدا کنید.
*در صورتی که سوپ را برای بیماری درست می‌کنید، مقدار ادویه را بسیار کم در نظر بگیرید.

منبع: شهرآرا.

عرق خیار

طبع و خواص شقاقل در طب سنتی|طبع و خواص شقاقل در طب سنتی

طبع و خواص شقاقل از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

پیشگیری و درمان یبوست در ماه رمضان با طب سنتی

درمان یبوست در ماه رمضان

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه|دمنوش زرشک سیاه

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح موثر آن

شاه پسند

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی

طبع و خواص آب کرفس از منظر طب سنتی|طبع و خواص آب کرفس و لیمو در طب سنتی+ طرز تهیه 2 نوشیدنی پرفایده با آب کرفس|خواص آب کرفس

طبع و خواص آب کرفس و لیمو در طب سنتی+ طرز تهیه 2 نوشیدنی پرفایده با آب کرفس