طب شناس
طبع تمشک در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص تمشک در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص تمشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلح

تاریخ انتشار: February 9, 2022

رای به این نوشته: 4.98/5 (262 رای)

تمشک با نام لاتین Raspberry به جند نوع میوه با ظاهر و طعم تقریبا مشابه اختصاص داده شده. این میوه ها همه از تیره گلسرخیان است. گیاه آن ناپایدار و با ساقه های چوبی و غالبا پر از خار است. تمشک یک گیاه جنگلی به حساب می آید و در شمال کشور در جنگلهای گرگان، آستارا و تمشک رشد می کند. همچنین در آذربایجان غربی، کردستان و لرستان و دامنه های البرز، کرمان و خراسان نیز می توان تمشک را یافت. گلهای تمشک بیضی شکل و سفید و گرده دار هستند. تمشک انواع مختلفی دارد که نوع دانه ریز آن زودرس تر و معروف تر و در دسترس تر است. نوع دانه درشت آن حدود دو تا سه هفته پس از تمشک دانه ریز می رسد. آنچه به عنوان دانه تمشک در این توضیح مد نظر است، دانههای کوچک موجود در قسمتهای کوچک و پر تعداد تمشک است که خود نوعی میوه کوچک هستند و تمشک در واقع یک میوه مرکب به حساب می آید. در کشورهایی مانند روسیه، صربستان، ایالات متحده آمریکا، لهستان از تمشک برای تهیه مربا، شربت، کیک و شیرینی و گاهی به عنوان طعم دهنده مشروبات مورد استفاده قرار می گیرد. در ایران نیز به عنوان میوه ای لذیذ و آبدار و چاشنی خوش رنگ و طعم کیک و شیرینی ، مربا، پوره، ماءالشعیرها و آبمیوه مورد استفاده قرار می گیرد.

با بررسی طبع، خواص، مضرات و مصلحات تمشک در این مطلب تلاش کرده ایم اطلاعات مفیدی درمورد این میوه در اختیار شما قرار داده و شمارا در بهره گیری هرچه بیشتر ازخواص آن یاری کنیم.

با ما همراه باشید.

طبع و مزاج تمشک چگونه است؟

طبق تحقیقات و بررسی های کارشناسان و محققان طب سنتی، طبع تمشک سرد و خشک است. استفاده از آن در روزهای سرد سال توصیه نمی شود. همچنین افراد با مزاج سرد در اثر مصرف آن دچار عوارضی نظیر درد شکم و معده می شوند و بهتر است آن را مبه مقدار کم یا همراه با مصلح موثر آن مصرف کنند. اما افراد با طبع و مزاج گرم، منعی برای استفاده از تمشک ندارند.

از خواص تمشک چه می دانید؟

خواص تمشک در طب سنتی ایرانی اسلامی

مصرف تمشک چه عوارضی دارد؟

در افرادی که به طور معمول فشار خون پایینی دارند باعث افت فشار می شود.

در برخی افراد بروز مسمومیت غذایی می شود.

افراد حساس و با سابقه آلرزیک باید در مصرف آن احتیاط کنند.

افراد سرد مزاج از زیاده روی در مصرف تمشک جدا خودداری کنند.

زیاده روی در مصرف آن صفرا را افزایش می دهد.

افراد مبتلا به بیماریهای کبدی باید پیش از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

مصلح تمشک چیست؟

بهترین مصلح تمشک شکر سرخ است. پختن تمشک با شکر سرخ و تهیه پوره و مربای آن، خواص تمشک را بهبود می بخشد.

تاثیر سیر بر دیابت

دیابتی ها سیر بخورند یا نه؟

طبع-و-خواص-گوشت-شتر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|

طبع و خواص گوشت شتر در طب سنتی ایرانی اسلامی +10 خاصیت طلایی

طبع-و-خواص-کنگر-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص کنگر در طب سنتی ایرانی اسلامی

کسی که عمل زیبایی بینی خود را در خانه انجام داد!

خواص و طبع شربت نعنا در طب سنتی+ 2 طرز تهیه شربت نعنا|خواص شربت نعنا

خواص و طبع شربت نعنا در طب سنتی+ 2 روش تهیه شربت نعنا

طبع و خواص تخو مرغ و بلدرچین و غاز و اردک در طب سنتی|طبع و خواص تخو مرغ و بلدرچین و غاز و اردک در طب سنتی

طبع و خواص تخم مرغ و پرندگان دیگر در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طرز تهیه کله جوش یا کالجوش|طبع کله جوش

طبع و خواص کله جوش یا کالجوش در طب سنتی+ طرز تهیه

طب سوزنی کنترل کننده میزان دارو تسکین دهنده درد

رئیس انجمن طب سنتی ایران: طب سوزنی نیاز بیمار به دارو را کنترل میکند