طب شناس
حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

تاریخ انتشار: February 7, 2022

رای به این نوشته: 4.18/5 (464 رای)

طرح‌های برگزیده پژوهشگران و متخصصان علوم پزشکی به ویژه فعالان حوزه طب و داروسازی سنتی ایرانی و شرکت‌های توسعه دهنده فرآورده‌های طبیعی مبتنی بر طب سنتی حمایت می‌شوند.

فراخوانی برای ارسال طرح‌های پژوهش و فناوری در حوزه طب سنتی ایرانی برای تخصیص حمایت‌های مادی به طرح‌های برگزیده توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شد.

در این فراخوان از همه پژوهشگران و متخصصین علوم پزشکی به ویژه فعالان حوزه طب و داروسازی سنتی ایرانی و شرکت‌های توسعه دهنده فرآورده‌های طبیعی مبتنی بر طب سنتی ایرانی دعوت شده است تا طرح‌های خود را در محور‌های ابلاغی سال ۱۴۰۰ ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی؛ ارائه کنند.

این طرح‌ها باید در محورهایی، چون «گسترش، تسهیل و ساماندهی ارائه خدمات در حوزه طب سنتی ایرانی»، «تجاری‌سازی و تولید دارو‌های گیاهی و فرآورده‌های طبیعی و سنتی»، «هوشمندسازی و توسعه برنامه‌های فناوری اطلاعات»، «مطالعه ارزش بازار بهداشت، درمان و داروی کشور براساس قواعد و مبانی طب سنتی ایرانی و محصولات تایید شده مبتنی بر دارو‌های طب سنتی ایرانی» و «برگزاری رویداد‌های ترویجی و کارآفرینانه مبتنی بر طب سنتی ایرانی» باشد.

علاقه‌مندان تا ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۰ فرصت دارند تا طرح‌های کاربردی خلاقانه و فناورانه خود را به این فراخوان ارسال کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی chtm.isti.ir مراجعه کنند.

منبع: صداوسیما.

مواد غذایی حاوی کلسیم طبیعی

تامین کلسیم مورد نیاز بدن با تغذیه

اصول حمام کردن در طب سنتی

حمام کردن هم اصولی دارد!

خواص و طبع باقلا قاتق در طب سنتی+ 19 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی|خواص باقلا قاتق|مضرات باقلا قاتق

خواص و طبع باقلا قاتق در طب سنتی+ 19 خاصیت فوق العاده+ طرز تهیه باقلا قاتق گیلانی

طبع-و-خواص-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-طبع-ذرت|خواص-ذرت-و-پوشال-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ذرت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ذرت در طب سنتی ایرانی اسلامی

غذاهای ممنوعه در آلودگی هوا

غذاهای کشنده در زمان آلودگی هوا

طب سنتی و اسلامی باید ذیل وزارت بهداشت باشد

لزوم قرارگرفتن طب سنتی و اسلامی ذیل وزارت بهداشت

رودیولا

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی|خواص ارجنگ

طبع و خواص ارجنگ در طب سنتی+ 6 مورد از عوارض سوءمصرف ارجنگ