طب شناس
حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

تاریخ انتشار: February 7, 2022

رای به این نوشته: 4.18/5 (464 رای)

طرح‌های برگزیده پژوهشگران و متخصصان علوم پزشکی به ویژه فعالان حوزه طب و داروسازی سنتی ایرانی و شرکت‌های توسعه دهنده فرآورده‌های طبیعی مبتنی بر طب سنتی حمایت می‌شوند.

فراخوانی برای ارسال طرح‌های پژوهش و فناوری در حوزه طب سنتی ایرانی برای تخصیص حمایت‌های مادی به طرح‌های برگزیده توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شد.

در این فراخوان از همه پژوهشگران و متخصصین علوم پزشکی به ویژه فعالان حوزه طب و داروسازی سنتی ایرانی و شرکت‌های توسعه دهنده فرآورده‌های طبیعی مبتنی بر طب سنتی ایرانی دعوت شده است تا طرح‌های خود را در محور‌های ابلاغی سال ۱۴۰۰ ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی؛ ارائه کنند.

این طرح‌ها باید در محورهایی، چون «گسترش، تسهیل و ساماندهی ارائه خدمات در حوزه طب سنتی ایرانی»، «تجاری‌سازی و تولید دارو‌های گیاهی و فرآورده‌های طبیعی و سنتی»، «هوشمندسازی و توسعه برنامه‌های فناوری اطلاعات»، «مطالعه ارزش بازار بهداشت، درمان و داروی کشور براساس قواعد و مبانی طب سنتی ایرانی و محصولات تایید شده مبتنی بر دارو‌های طب سنتی ایرانی» و «برگزاری رویداد‌های ترویجی و کارآفرینانه مبتنی بر طب سنتی ایرانی» باشد.

علاقه‌مندان تا ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۰ فرصت دارند تا طرح‌های کاربردی خلاقانه و فناورانه خود را به این فراخوان ارسال کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی chtm.isti.ir مراجعه کنند.

منبع: صداوسیما.

تدوین پروتکل درمانی رحم در طب سنتی

پروتکل درمانی رحم بر مبنای طب سنتی ایرانی و اسلامی تدوین شد

برگ بوئیان

طبع و خواص آلبالو در طب سنتی|مصلحات-آلبالو-در-طب-سنتی|مضرات-آلبالو-ضرر-آلبالو|خواص-آلبالو-در-طب-سنتی|طبع-آلبالو-در-طب-سنتی-خواص-آلبالو|طبع آلبالو|طبع و خواص آلبالو خشک

بررسی طبع آلبالو تازه و آلبالو خشک+ خواص+ مضرات و مصلحات در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص بکرائی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع بکرائی

طبع و خواص میوه بکرائی درطب سنتی ایرانی و اسلامی

خواص کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی|طبع و 8 خاصیت کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|خواص کوکو اسفناج گرگانی

طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج

طبع مربا توت فرنگی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا توت فرنگی|طبع مربا گل محمدی

طبع مربا توت فرنگی+ خواص و مضرات مربا توت فرنگی در طب سنتی

طبع و خواص آب کرفس از منظر طب سنتی|طبع و خواص آب کرفس و لیمو در طب سنتی+ طرز تهیه 2 نوشیدنی پرفایده با آب کرفس|خواص آب کرفس

طبع و خواص آب کرفس و لیمو در طب سنتی+ طرز تهیه 2 نوشیدنی پرفایده با آب کرفس

طبع-و-خواص-زعفران-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-زعفران-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص زعفران در طب سنتی ایرانی اسلامی