طب شناس
حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

حمایت از پژوهشگران و محققان عرصه داروسازی و طب سنتی ایرانی

تاریخ انتشار: February 7, 2022

رای به این نوشته: 4.18/5 (464 رای)

طرح‌های برگزیده پژوهشگران و متخصصان علوم پزشکی به ویژه فعالان حوزه طب و داروسازی سنتی ایرانی و شرکت‌های توسعه دهنده فرآورده‌های طبیعی مبتنی بر طب سنتی حمایت می‌شوند.

فراخوانی برای ارسال طرح‌های پژوهش و فناوری در حوزه طب سنتی ایرانی برای تخصیص حمایت‌های مادی به طرح‌های برگزیده توسط ستاد توسعه علوم و فناوری‌های گیاهان دارویی و طب سنتی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری منتشر شد.

در این فراخوان از همه پژوهشگران و متخصصین علوم پزشکی به ویژه فعالان حوزه طب و داروسازی سنتی ایرانی و شرکت‌های توسعه دهنده فرآورده‌های طبیعی مبتنی بر طب سنتی ایرانی دعوت شده است تا طرح‌های خود را در محور‌های ابلاغی سال ۱۴۰۰ ستاد توسعه علوم و فناوری گیاهان دارویی و طب سنتی؛ ارائه کنند.

این طرح‌ها باید در محورهایی، چون «گسترش، تسهیل و ساماندهی ارائه خدمات در حوزه طب سنتی ایرانی»، «تجاری‌سازی و تولید دارو‌های گیاهی و فرآورده‌های طبیعی و سنتی»، «هوشمندسازی و توسعه برنامه‌های فناوری اطلاعات»، «مطالعه ارزش بازار بهداشت، درمان و داروی کشور براساس قواعد و مبانی طب سنتی ایرانی و محصولات تایید شده مبتنی بر دارو‌های طب سنتی ایرانی» و «برگزاری رویداد‌های ترویجی و کارآفرینانه مبتنی بر طب سنتی ایرانی» باشد.

علاقه‌مندان تا ۲۲ بهمن سال ۱۴۰۰ فرصت دارند تا طرح‌های کاربردی خلاقانه و فناورانه خود را به این فراخوان ارسال کنند.

برای کسب اطلاعات بیشتر به نشانی اینترنتی chtm.isti.ir مراجعه کنند.

منبع: صداوسیما.

خواص کنجک در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص کنجک

گیاه کنجک چیست و چه خواصی دارد؟ 6 مورد از خواص کنجک در طب سنتی

خطر-ضدعفونی-کننده-ها-در-مقابل-کرونا|جلسه-حکیمان-طب-سنتی-درباره-کرونا

کرونا دوم، مواد ضدعفونی کننده اول

سلامتکده طب سنتی در همدان افتتاح شد

افتتاح سلامتکده طب سنتی در همدان

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه|دمنوش زرشک سیاه

طبع و خواص دمنوش زرشک سیاه در طب سنتی + روش تهیه و 4 مصلح موثر آن

بذر کتان

رابطه قارچ با درمان سرطان سینه و دیگر بیماریها|طبع قارچ، خواص قارچ

آیا مصرف قارچ در مبارزه با سرطان سینه موثر است؟ +دیگر خواص قارچ

آبگوشت غوره

طبع و خواص ترب سفید از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی