طب شناس
مرکز فناوری طب سنتی ایرانی

رونق توسعه طب سنتی و صنعت گیاهان دارویی با فعالیت 6 مرکز نوآوری

تاریخ انتشار: February 14, 2022

رای به این نوشته: 4.79/5 (379 رای)

مراکزی که به یکی از پایه‌های اصلی توسعه فناوری بدل شده‌اند با جذب خلاقیت‌ها و نوآوری‌های افراد به دنبال عرضه یک محصول به بازار هستند. از جمله حوزه‌های فناورانه‌ای که با کمک این مراکز در مسیر توسعه یافتگی قرار گرفته است صنعت گیاهان دارویی و طب سنتی است. همین ضرورت باعث شکل‌گیری مراکز نوآوری زیادی در عرصه‌های مختلف فناورانه کشور شده است.

«مرکز نوآوری فرآورده‌های طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران» و مراکز نوآوری «کرمانشاه»، «اردبیل»، «همدان»، «یاسوج» و «گناباد»، 6 مرکزی هستند که وظیفه جذب نوآوری‌ها و انتفاق آنها به بازار را به عهده گرفته‌اند.
مرکز نوآوری، مرکزی است که یک یا چند تیم نوآور با همکاری مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های متقاضی در زمینه تولید محصولاتی جدید در یک حوزه تخصصی در چارچوب برنامه‌ای بلندمدت با هم همکاری می‌کنند.

این فعالیت‌ها در کنار ۴ شتاب‌دهنده شکل گرفته در این حوزه رونق بیشتری یافته، مجموعه‌هایی که در زمینه فرآورده‌های عصاره و اسانس فرآورده‌های طب سنتی و دارو‌های گیاهی مشغول به ارئه خدمات هستند.

ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری برای رشد و پرورش ایده‌های نو بر مبنای دانش، حمایت از طرح‌های پژوهشگران، محققان، دانشجویان و دانش آموزان، کمک به شکل‌گیری و حیات شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد بستر مناسب برای کارآفرینی، اشتغال و تجاری‌سازی محصولات از جمله اهداف ایجاد و راه‌اندازی مراکز نوآوری است.

منبع: صداوسیما.

طبع و خواص کاروی در طب سنتی|خواص کاروی

طبع و خواص کاروی در طب سنتی+ بیش از 20 خاصیت کاروی و دمنوش آن

طبع و خواص قات در طب سنتی|خواص قات

طبع قات در طب سنتی+ شرح 11 مورد از خواص قات که باید بدانید

طبع و خواص کشک در طب سنتی|طبع و خواص کشک در طب سنتی

طبع و خواص کشک از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص قهوه گانودرما در طب سنتی|طبع و خواص قارچ و قهوه گانودرما در طب سنتی|طبع قهوه گانودرما|

طبع قهوه گانودرما سرد است یا گرم؟+ خواص و مضرات- در طب سنتی

خواص کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی|طبع و 8 خاصیت کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|خواص کوکو اسفناج گرگانی

طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج

طبع مربا انجیر در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع مربا انجیر

طبع مربا انجیر سرد است یا گرم؟ خواص مربا انجیر در طب سنتی

طبع زغال اخته در طب سنتی روی درخت|طبع زغال اخته در طب سنتی رب زغال اخته مربا|طبع زغال اخته در طب سنتی

طبع زغال اخته سرد است یا گرم؟+خواص+ مصلحات+ مضرات- در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص نشاسته در طب سنتی

طبع نشاسته سرد است یا گرم؟+ خواص+ مصلحات در طی سنتی ایرانی و اسلامی