طب شناس
مرکز فناوری طب سنتی ایرانی

رونق توسعه طب سنتی و صنعت گیاهان دارویی با فعالیت 6 مرکز نوآوری

تاریخ انتشار: February 14, 2022

رای به این نوشته: 4.79/5 (379 رای)

مراکزی که به یکی از پایه‌های اصلی توسعه فناوری بدل شده‌اند با جذب خلاقیت‌ها و نوآوری‌های افراد به دنبال عرضه یک محصول به بازار هستند. از جمله حوزه‌های فناورانه‌ای که با کمک این مراکز در مسیر توسعه یافتگی قرار گرفته است صنعت گیاهان دارویی و طب سنتی است. همین ضرورت باعث شکل‌گیری مراکز نوآوری زیادی در عرصه‌های مختلف فناورانه کشور شده است.

«مرکز نوآوری فرآورده‌های طب ایرانی دانشگاه علوم پزشکی تهران» و مراکز نوآوری «کرمانشاه»، «اردبیل»، «همدان»، «یاسوج» و «گناباد»، 6 مرکزی هستند که وظیفه جذب نوآوری‌ها و انتفاق آنها به بازار را به عهده گرفته‌اند.
مرکز نوآوری، مرکزی است که یک یا چند تیم نوآور با همکاری مراکز تحقیقاتی و شرکت‌های متقاضی در زمینه تولید محصولاتی جدید در یک حوزه تخصصی در چارچوب برنامه‌ای بلندمدت با هم همکاری می‌کنند.

این فعالیت‌ها در کنار ۴ شتاب‌دهنده شکل گرفته در این حوزه رونق بیشتری یافته، مجموعه‌هایی که در زمینه فرآورده‌های عصاره و اسانس فرآورده‌های طب سنتی و دارو‌های گیاهی مشغول به ارئه خدمات هستند.

ایجاد زمینه مناسب برای بروز خلاقیت و بستری برای رشد و پرورش ایده‌های نو بر مبنای دانش، حمایت از طرح‌های پژوهشگران، محققان، دانشجویان و دانش آموزان، کمک به شکل‌گیری و حیات شرکت‌های دانش‌بنیان و ایجاد بستر مناسب برای کارآفرینی، اشتغال و تجاری‌سازی محصولات از جمله اهداف ایجاد و راه‌اندازی مراکز نوآوری است.

منبع: صداوسیما.

چای چلتوک (شلتوک) برنج

منع مصرف دمنوش های آرامبخش

شما نباید دمنوش آرامبخش بنوشید!

همه چیز درباره خواص و طبع سرشیر در طب سنتی + 9 فایده فوق العاده سرشیر|طبع سرشیر

همه چیز درباره خواص و طبع سرشیر در طب سنتی + 9 فایده فوق العاده سرشیر

خواص-دمنوش-هل-دارچین-و-زعفران در-طب-سنتی|خواص هل|خواص دارچین|خواص زعفران

خواص دمنوش هل دارچین و زعفران در طب سنتی+ خواص 3 ترکیب اصلی دمنوش

طبع-و-خواص-اسفناج-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع اسفناج سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات| در طب سنتی ایرانی

طبع و خواص کباب سرداشی + 17 خاصیت کباب سرداشی در طب سنتی + طرز تهیه|خواص کباب سرداشی

طبع و خواص کباب سرداشی + 17 خاصیت کباب سرداشی در طب سنتی + طرز تهیه

خواص کهن دار یا جینکو بیلوبا در طب سنتی|خواص کهن دار

خواص کهن دار یا جینکو بیلوبا در طب سنتی + عوارض و موارد منع مصرف

درمان-هلیکوباکتری-معده-به-کمک-طب-سنتی|تدابیر درمان هلیکوباکتر|هلیکوباکتر یا میکروب معده

درمان هلیکوباکتر با تدابیر طب سنتی+ 15 توصیه برای درمان میکروب معده