طب شناس
کباب و سماق فواید و خواص سماق

به این 4 دلیل سماق را از برنامه غذاییتان حذف نکنید+ خواص و طبع سماق

تاریخ انتشار: February 17, 2022

رای به این نوشته: 4.12/5 (331 رای)

سماق ادویه خوش رنگ و خوش طعم است و خاصیت فوق العاده‌ای برای سلامتی دارد.

سماق به عنوان ادویه‌ای آشپزی شناخته می‌شود و مردم نیز قرن هاست که آن را در شیوه‌های سنتی طب گیاهی استفاده می‌کنند.

برای مطالعه خواص بیشتر و طبع سماق اینجا کلیک کنید.

در این گزارش معروف‌ترین مزایایی که سماق برای سلامتی دارد را معرفی می‌کنیم:

حاوی مواد مغذی مهمی است

آزمایشی که سال ۲۰۱۴ انجام شده نشان می‌دهد که سماق خشک شامل حدود ۷۱ درصد کربوهیدرات، ۱۹ درصد چربی و ۵ درصد پروتئین است. بیشتر چربی موجود در سماق از دو نوع چربی خاص به نام اسید اولئیک و اسید لینولئیک تشکیل شده است.

سرشار از آنتی اکسیدان است

سماق سرشار از چندین ترکیب آنتی اکسیدانی است که از سلول‌های شما در برابر آسیب محافظت می‌کند و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می‌دهد. همچنین ممکن است التهاب را کاهش داده و از بیماری‌های التهابی مانند بیماری‌های قلبی و سرطان جلوگیری کند.

کارشناسان معتقدند این ممکن است دلیل اصلی افزایش پتانسیل درمانی سماق باشد.

درد عضلات را تسکین می‌دهد

مطالعه‌ای که به منظور بررسی احتمال تسکین درد عضلانی توسط سماق انجام شد، نشان می‌دهد گروهی که نوشیدنی سماق دریافت کرده اند به دلیل ورزش در مقایسه با گروهی که دریافت نکرده اند، درد عضلانی قابل توجه کمتری را تجربه کرده اند و این گروه نیز افزایش قابل توجهی در سطح آنتی اکسیدان‌ها داشته اند. محققان اظهار داشتند که این امر ممکن است باعث تسکین درد قابل توجه شود، اگرچه این نتایج امیدوار کننده است، اما برای درک چگونگی بروز این امر، تحقیقات بیشتری لازم است.

احتمال پوکی استخوان را کاهش می‌دهد

پوکی استخوان یک بیماری شایع است که با ضعف و شکنندگی استخوان‌ها و افزایش خطر شکستگی مشخص می‌شود. خطر پوکی استخوان با افزایش سن به طور پیوسته افزایش می‌یابد و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها تخمین می‌زنند که نزدیک به ۲۵ درصد زنان بالای ۶۵ سال به پوکی استخوان در استخوان ران، گردن و ستون فقرات کمر مبتلا هستند.

منبع: رجا.

طبع و خواص گلابی وحشی در طب سنتی اسلامی

طبع و خواص گلابی ترش (گلابی وحشی) در طب سنتی

طبع و خواص آرتیشو یا کنگر فرنگی در طب سنتی|کنگر فرنکی گریل شده طبع در طب سنتی|طرز تهیه غذا با کنگر فرنگی یا آرتیشو با پنیر پیتزا

طبع کنگر فرنگی گرم است یا سرد؟+ خواص + مضرات- در طب سنتی

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی|خواص روغن به

طبع و خواص روغن به+ 10 خاصیت شگفت انگیز روغن به در طب سنتی

پلمنیوم رپتنس

فواید کرسی در زمستان|خواص کرسی برای بدن

فواید کرسی در شب های سرد زمستان

طبع و خواص بوته قطران در طب سنتی ایرانی و اسلامیب|خواص بوته قطران

طبع بوته قطران سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات بوته قطران + مصلح

طبع-و-خواص-گوشت-مرغ-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع گوشت مرغ گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات - در طب سنتی

خواص بیتر ملون و طبع و عوارض آن در طب سنتی|خواص بیتر ملون در طب سنتی|عوارض و مضرات بیتر ملون

خواص بیتر ملون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+ 2 خاصیت ویژه