طب شناس
کباب و سماق فواید و خواص سماق

به این 4 دلیل سماق را از برنامه غذاییتان حذف نکنید+ خواص و طبع سماق

تاریخ انتشار: February 17, 2022

رای به این نوشته: 4.12/5 (331 رای)

سماق ادویه خوش رنگ و خوش طعم است و خاصیت فوق العاده‌ای برای سلامتی دارد.

سماق به عنوان ادویه‌ای آشپزی شناخته می‌شود و مردم نیز قرن هاست که آن را در شیوه‌های سنتی طب گیاهی استفاده می‌کنند.

برای مطالعه خواص بیشتر و طبع سماق اینجا کلیک کنید.

در این گزارش معروف‌ترین مزایایی که سماق برای سلامتی دارد را معرفی می‌کنیم:

حاوی مواد مغذی مهمی است

آزمایشی که سال ۲۰۱۴ انجام شده نشان می‌دهد که سماق خشک شامل حدود ۷۱ درصد کربوهیدرات، ۱۹ درصد چربی و ۵ درصد پروتئین است. بیشتر چربی موجود در سماق از دو نوع چربی خاص به نام اسید اولئیک و اسید لینولئیک تشکیل شده است.

سرشار از آنتی اکسیدان است

سماق سرشار از چندین ترکیب آنتی اکسیدانی است که از سلول‌های شما در برابر آسیب محافظت می‌کند و استرس اکسیداتیو را در بدن کاهش می‌دهد. همچنین ممکن است التهاب را کاهش داده و از بیماری‌های التهابی مانند بیماری‌های قلبی و سرطان جلوگیری کند.

کارشناسان معتقدند این ممکن است دلیل اصلی افزایش پتانسیل درمانی سماق باشد.

درد عضلات را تسکین می‌دهد

مطالعه‌ای که به منظور بررسی احتمال تسکین درد عضلانی توسط سماق انجام شد، نشان می‌دهد گروهی که نوشیدنی سماق دریافت کرده اند به دلیل ورزش در مقایسه با گروهی که دریافت نکرده اند، درد عضلانی قابل توجه کمتری را تجربه کرده اند و این گروه نیز افزایش قابل توجهی در سطح آنتی اکسیدان‌ها داشته اند. محققان اظهار داشتند که این امر ممکن است باعث تسکین درد قابل توجه شود، اگرچه این نتایج امیدوار کننده است، اما برای درک چگونگی بروز این امر، تحقیقات بیشتری لازم است.

احتمال پوکی استخوان را کاهش می‌دهد

پوکی استخوان یک بیماری شایع است که با ضعف و شکنندگی استخوان‌ها و افزایش خطر شکستگی مشخص می‌شود. خطر پوکی استخوان با افزایش سن به طور پیوسته افزایش می‌یابد و مراکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌ها تخمین می‌زنند که نزدیک به ۲۵ درصد زنان بالای ۶۵ سال به پوکی استخوان در استخوان ران، گردن و ستون فقرات کمر مبتلا هستند.

منبع: رجا.

طبع و خواص اسفرزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع اسفرزه در طب سنتی

طبع اسفرزه در طب سنتی ایرانی و اسلامی + روش مصرف

طبع و خواص تربچه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع تربچه در طب سنتی

طبع تربچه از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی+ خواص، مضرات و 3 مصلح ویژه آن

خواص و مضرات نعنا ترنجی از منظر طب سنتی|خواص نعنا ترنجی|مضرات نعنا ترنجی

نعنا ترنجی 13 مورد از خواص آن در طب سنتی ایرانی و اسلامی

همه چیز در باره خورش قلیه ترش|خواص خورش قلیه ترش|خواص قلیه ترش

طبع و خواص خورش قلیه ترش در طب سنتی + خواص قلیه ترش برای چشم

10 راهکار برای درمان آبله مرغان در طب سنتی

10 راهکار برای درمان آبله مرغان در طب سنتی

روشهای درمان باد فتق به کمک طب سنتی ایرانی و اسلامی||درمان باد فتق با طب سنتی

درمان باد فتق در طب سنتی + 12 روش درمان فتق بدون جراحی

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو

طبع و خواص زغال اخته آبی (بلوبری) در طب سنتی|خواص زغال اخته آبی - بلوبری|دمنوش زغال اخته آبی - بلوبری

همه خواص زغال اخته آبی با بلوبری در طب سنتی + عوارض جانبی و مصلحات