طب شناس
چای سبز منبع انتی اکسیدانت ها

چرا باید چای سبز بخوریم ؟ چای سبز منبع انواع انتی اکسیدان ها

تاریخ انتشار: February 26, 2022

رای به این نوشته: 4.59/5 (436 رای)

متخصص طب سنتی گفت: آنتی اکسیدان زیاد موجود در چای سبز باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکته‌های مغزی و رفع خستگی می‌شود.

علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره « خواص چای سبز»، گفت:‌ گیاه چای سبز و چای سیاه یکی هستند و تفاوت در روش فرآوردی آنهاست؛ به طوری که چای سبز بدون فرایند تخمیز تولید می‌شود که این امر موجب حفظ محتوای ترکیبات آنتی اکسیدانی آن تا 6 برابر چای سیاه است.

وی ادامه داد:‌ همین آنتی اکسیدان باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکته‌های مغزی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش جوش و آکنه، رفع خستگی، دفع سموم بدن و جلوگیری از پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: طبیعت چای سبز گرم و خشک است؛ قابض بوده و مصرف بیش از حد آن سبب یبوست مزاج می‌شود.

یارقلی ابراز کرد: توصیه می‌شود زنان بار دار و شیرده، افراد مبتلا به زخم معده، مشکلات قلبی فشار خون، مشکلات کلیوی و پرکاری تیروئید، کودکان و نوجوانان و افراد کم خون در نوشیدن آن احتیاط کنند.

وی متذکر شد:‌زیرا مصرف بیش از حد چای سبز موجب بروز عصبانیت، بی خوابی، بی قراری، تنگی نفس‌های اضطرابی، کم خوابی و تپش قلب می‌شود.

منبع: فارس.

خواص و طبع ملون در طب سنتی|ط

طبع و خواص ملون از دیدگاه طب سنتی ایرانی و اسلامی

چه کسانی نباید شیره انگور بخورند؟|خواص و مضرات شیره انگور

شیره انگور مفید برای همه بجز شما!

خواص و فواید توت مار در طب سنتی|خواص توت مار

خواص توت مار در طب سنتی+ 5 خاصیت ویژه و روش مصرف

درمان-کرونا-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-در منزل-کویید-19

درمان کرونا در طب سنتی ایرانی اسلامی + طبع و درمان

طبع و خواص دیزی در طب سنتی|خواص آبگوشت دیزی|خواص و مضرات دیزی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی + مضرات و موارد منع مصرف

برگ کاری

هندوانه برای دیابت مفید است یا مضر؟

بالاخره دیابتی ها هندوانه بخورند یا نخورند؟

بعد از کاشت مو چی بخوریم تب شناس کاشت مو در طب سنتی||

مراقبت های بعد از کاشت مو در طب سنتی