طب شناس
چای سبز منبع انتی اکسیدانت ها

چرا باید چای سبز بخوریم ؟ چای سبز منبع انواع انتی اکسیدان ها

تاریخ انتشار: February 26, 2022

رای به این نوشته: 4.59/5 (436 رای)

متخصص طب سنتی گفت: آنتی اکسیدان زیاد موجود در چای سبز باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکته‌های مغزی و رفع خستگی می‌شود.

علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره « خواص چای سبز»، گفت:‌ گیاه چای سبز و چای سیاه یکی هستند و تفاوت در روش فرآوردی آنهاست؛ به طوری که چای سبز بدون فرایند تخمیز تولید می‌شود که این امر موجب حفظ محتوای ترکیبات آنتی اکسیدانی آن تا 6 برابر چای سیاه است.

وی ادامه داد:‌ همین آنتی اکسیدان باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکته‌های مغزی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش جوش و آکنه، رفع خستگی، دفع سموم بدن و جلوگیری از پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: طبیعت چای سبز گرم و خشک است؛ قابض بوده و مصرف بیش از حد آن سبب یبوست مزاج می‌شود.

یارقلی ابراز کرد: توصیه می‌شود زنان بار دار و شیرده، افراد مبتلا به زخم معده، مشکلات قلبی فشار خون، مشکلات کلیوی و پرکاری تیروئید، کودکان و نوجوانان و افراد کم خون در نوشیدن آن احتیاط کنند.

وی متذکر شد:‌زیرا مصرف بیش از حد چای سبز موجب بروز عصبانیت، بی خوابی، بی قراری، تنگی نفس‌های اضطرابی، کم خوابی و تپش قلب می‌شود.

منبع: فارس.

شربت سرکه شیره

طبع و خواص قلیه ماهی در طب سنتی||

طبع و 10 خاصیت قلیه ماهی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + طرز تهیه

کباب و سماق فواید و خواص سماق

به این 4 دلیل سماق را از برنامه غذاییتان حذف نکنید+ خواص و طبع سماق

طبع و خواص برگ به در طب سنتی|خواص برگ به

طبع و خواص برگ به در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مضرات و مصلحات

پلمپ مراکز غیرمجاز طب سنتی

پلمب مراکز مداخله گر طب سنتی در خراسان رضوی

مهار سلول های سرطانی معده با ادویه ای معروف

نابودی سرطان معده با عصاره یک ادویه

طبع مربا هویج و خواص و مضرات آن در طب سنتی||طبع مربا هویج

طبع مربا هویج سرد است یا گرم؟ خواص و مضرات مربا هویج + نکات نگهداری

طبع و خواص شبدر در طب سنتی

طبع و خواص شبدر در طب سنتی ایرانی و اسلامی