طب شناس
چای سبز منبع انتی اکسیدانت ها

چرا باید چای سبز بخوریم ؟ چای سبز منبع انواع انتی اکسیدان ها

تاریخ انتشار: February 26, 2022

رای به این نوشته: 4.59/5 (436 رای)

متخصص طب سنتی گفت: آنتی اکسیدان زیاد موجود در چای سبز باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکته‌های مغزی و رفع خستگی می‌شود.

علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری فارس درباره « خواص چای سبز»، گفت:‌ گیاه چای سبز و چای سیاه یکی هستند و تفاوت در روش فرآوردی آنهاست؛ به طوری که چای سبز بدون فرایند تخمیز تولید می‌شود که این امر موجب حفظ محتوای ترکیبات آنتی اکسیدانی آن تا 6 برابر چای سیاه است.

وی ادامه داد:‌ همین آنتی اکسیدان باعث کاهش خطرات ابتلا به انواع سرطان، بیماری‌های قلبی و عروقی، کاهش چربی خون، چربی سوزی و جلوگیری از سکته‌های مغزی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش جوش و آکنه، رفع خستگی، دفع سموم بدن و جلوگیری از پوسیدگی دندان‌ها می‌شود.

این متخصص طب سنتی بیان داشت: طبیعت چای سبز گرم و خشک است؛ قابض بوده و مصرف بیش از حد آن سبب یبوست مزاج می‌شود.

یارقلی ابراز کرد: توصیه می‌شود زنان بار دار و شیرده، افراد مبتلا به زخم معده، مشکلات قلبی فشار خون، مشکلات کلیوی و پرکاری تیروئید، کودکان و نوجوانان و افراد کم خون در نوشیدن آن احتیاط کنند.

وی متذکر شد:‌زیرا مصرف بیش از حد چای سبز موجب بروز عصبانیت، بی خوابی، بی قراری، تنگی نفس‌های اضطرابی، کم خوابی و تپش قلب می‌شود.

منبع: فارس.

درمان عفونت لثه در طب سنتی|عفونت لثه

5 راهکار درمان التهاب وعفونت لثه در طب اسلامی و سنتی + درمان عفونت ریشه دندان

طبع و 9 خاصیت شربت تخم بالنگو در طب سنتی+ طرز تهیه شربت تخم بالنگو خوشمزه|خواص شربت تخم بالنگو

طبع و 9 خاصیت شربت تخم بالنگو در طب سنتی+ طرز تهیه شربت تخم بالنگو خوشمزه

درمان ورم غدد لنفاوی با طب سنتی|ورم غدد لنفاوی|درمان ورم غدد لنفاوی

همه آنچه باید در مورد غدد لنفاوی بدانید + توصیه های طب سنتی برای درمان ورم غدد لنفاوی

گرفتن تلخی بادمجان

ترفندهای گرفتن تلخی بادمجان+ خواص

چه زمانی حجامت کنیم

چه زمانی حجامت کنیم؟ نکات و توضیحات کامل

طبع شیوید در طب سنتی شوید خشک و تخم شوید|طبع شیوید در طب سنتی شوید

طبع و خواص شوید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

خودکفایی در تولید سیاه دانه

واردات سیاه دانه ممنوع شد! خودکفایی در تولید سیاه دانه

طبع و خواص عرق هل در طب سنتی|طبع عرق هل

عرق هل و همه آنچه که باید درباره آن بدانید. + طبع و خواص