طب شناس
درمان سکسکه با ترخون و عدم مصرف برای رفلاکس

مبتلایان به رفلاکس ترخون نخورند | درمان سکسکه با ترخون+ مزاج و طبع

تاریخ انتشار: February 28, 2022

رای به این نوشته: 4.21/5 (448 رای)

یک متخصص طب سنتی با بیان اینکه ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است، گفت: نعناع و ترخون اشتها آورهای بسیار خوبی هستند همچنین سبزی نعناع و عرق آن برای مبتلایان به ریفلاکس مضر است.

مهراد میرکریمی متخصص طب سنتی درباره خواص برخی سبزی‌ها از دیدگاه طب سنتی اظهار داشت: سبزی‌ها گیاهان دارویی هستند که بر سلامت بدن بسیار تاثیر گذارند. به گفته وی، سبزی ترخون از دیدگاه طب سنتی دارای درجه ۳ گرمی است یعنی میزان گرمی ترخون نسبت به ریحان و نعناع بیشتر است.

گرم مزاجان مرزه و ترخون را با احتیاط مصرف کنند

این متخصص طب سنتی عنوان کرد: کسانی که گرم مزاج هستند نباید بیش از اندازه مرزه و ترخون مصرف کنند چرا که درجه گرمی سبزی‌های یاد شده بسیار زیاد است و موجب افزایش گرمی بدن گرم مزاجان می‌شود.

میرکریمی ادامه داد: توصیه می‌کنم که گرم مزاجان در کنار مرزه و ترخون از سبزی خرفه نیز استفاده کنند چرا که خرفه سرد و تر است و مصرف آن موجب تعادل گرمی مرزه و ترخون می‌شود.

ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است

وی افزود: ترخون سبزی بسیار مفید برای رفع سکسکه است چرا که سکسکه به دلیل خوب نجویدن غذا, تند غذا خوردن و آب خوردن یا هر نوع نوشیدنی همراه با غذاست.

این متخصص طب سنتی اضافه کرد: نعناع در رفع بیماری‌های گوارشی سبزی بسیار عالی است و خیلی سفارش شده است و شاید معروف‌ترین گیاهی باشد که در عرصه طب سنتی ایران خاصیت زیادی دارد.

سبزی نعناع و عرق آن برای مبتلایان به ریفلاکس مضر است

میرکریمی گفت: در مصرف نعناع باید کمی دقت شود چرا که می‌تواند برای برخی از افراد ضرر داشته باشد. مواد موثره نعناع عضلات را از اسپاسم خارج می‌کند و می‌تواند عضلات محل اتصال مری و معده را شل کند و برای کسانی که بیماری ریفلاکس دارند توصیه می‌کنیم از نعناع استفاده نکنند.

وی خاطرنشان کرد: نعناع و ترخون اشتهاآورهای بسیار خوبی هستند این درحالی است که تُرُب و تره ضدّ اشتها هستند و پیازچه نیز به اشتها آسیب وارد می‌کند.

منبع: عصرایران.

درمان فوری تبخال با طب سنتی|درمان تبخال

درمان تبخال در خانه با طب سنتی+ درمان سریع تبخال برای عروسی

خواص لیمو ترش در طب سنتی ایرانی اسلامی

خواص و طبع لیمو ترش + خواص معجزه آسا

طبع لپه در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص لپه در طب سنتی ایرانی اسلامی

8 خاصیت فوق العاده آش دوغ قزوینی در طب سنتی+ طرز تهیه آش دوغ قزوینی|آش دوغ قزوینی

8 خاصیت فوق العاده آش دوغ قزوینی در طب سنتی+ طرز تهیه آش دوغ قزوینی

چای سبز منبع انتی اکسیدانت ها

چرا باید چای سبز بخوریم ؟ چای سبز منبع انواع انتی اکسیدان ها

خواص کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی|طبع و 8 خاصیت کوکو اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج|خواص کوکو اسفناج گرگانی

طبع و 8 خاصیت کوکوی اسفناج گرگانی در طب سنتی+ طرز تهیه کوکوی اسفناج

خواص انواع شربت ها از دیدگاه طب سنتی|خواص شربت ریواس در طب سنتی|خواص شربت نعنا در طب سنتی|خواص شربت گل پنیرک در طب سنتی

شربت های بهاری و تابستانی؛ خنک، خوشمزه، پر خاصیت!

درمان کبد چرب و حفظ سلامت کبد با آبغوره

درمان کبد چرب و 2 مشکل دیگر بدن با آبغوره