طب شناس
بهترین زمان مصرف پنیر در شب برای شام

فواید خوردن پنیر در شب+ بهترین زمان مصرف پنیر در طب سنتی

تاریخ انتشار: March 14, 2022

رای به این نوشته: 4.75/5 (543 رای)

به گزارش سایت طلا، پنیر یکی از خوراکی های جدایی ناپذیر از وعده صبحانه است برخی حتی آن را به عنوان میان وعده به همراه گردو، خیار و و گوجه مصرف می کنند اما مصرف اصلی آن به عنوان صبحانه است اما بنظر شما بهترین زمان مصرف پنیر صبح است یا شب؟

اصولاً پنیر غذای خوبی برای صبحانه نیست. مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود، که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.

در مطالعات جدید علمی ثابت شده، که جذب کلسیم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است، پنیر به عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود.

به طور کلی تمامی لبنیات دارای مقادیر متفاوتی از کلسیم هستند و در این دایره قرار می گیرند به همین دلیل بهتر است لبنیات دیگری نیز مانند شیر را در شب و پیش از خواب مصرف کنید تا میزان جذب کلسیم آن را بالا ببرید.

همانطور که گفته شد پنیر دارای طبع سرد است و در طب سنتی نیز به این مسئله شاراه شده است و تاکید بسیاری بر این موضوع وجود دارد که مواد غذایی دارای طبع سرد باید به همراه مصلح غذایی ( مواد غذایی دارای طبع گرم) استفاده شود تا اثرات مزاج سرد آن از بین برود در نتیجه بهتر است پنیر همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن و یا زنیان مصرف شود.

منبع: پایگاه.

علائم ام اس خاموش

علائم ام اس که باید به آن توجه کنید

طبع و خواص ترب سفید از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

پیشگیری-از-عرق-سوز-شدن-در-پیاده-روی-اربعین-و-راهکار-های-فوری-درمان-عرق-سوز-شدن|درمان فوری عرق سوز شدن در پیاده روی اربعین

درمان فوری عرق سوز شدن در پیاده روی اربعین + درمان عرق سوز کشاله ران و زیر بغل+ معرفی کرم و پماد

همه چیز درباره عرق زنیان + 10 خاصیت عرق زنیان|طبع عرق زنیان

همه چیز درباره عرق زنیان + 10 خاصیت عرق زنیان

طبع و خواص سبزی جعفری در طب سنتی|طبع و خواص سبزی گشنیز در طب سنتی

خواص و طبع جعفری در طب سنتی ایرانی اسلامی+ مصلحات+ طریقه مصرف

درمان گرما زدگی با گلاب

تاثیر گلاب بر درمان گرمازدگی

ابلاغیه وزارت بهداشت طب سنتی

ابلاغیه وزارت بهداشت در درمان کرونا شامل توصیه‌های طب سنتی

طبع و خواص روغن حنظل در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص و طبع روغن حنظل در طب سنتی

همه چیز درباره روغن حنظل؛ طبع، خواص، مضرات و مصلح