طب شناس
بهترین زمان مصرف پنیر در شب برای شام

فواید خوردن پنیر در شب+ بهترین زمان مصرف پنیر در طب سنتی

تاریخ انتشار: March 14, 2022

رای به این نوشته: 4.75/5 (543 رای)

به گزارش سایت طلا، پنیر یکی از خوراکی های جدایی ناپذیر از وعده صبحانه است برخی حتی آن را به عنوان میان وعده به همراه گردو، خیار و و گوجه مصرف می کنند اما مصرف اصلی آن به عنوان صبحانه است اما بنظر شما بهترین زمان مصرف پنیر صبح است یا شب؟

اصولاً پنیر غذای خوبی برای صبحانه نیست. مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود، که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.

در مطالعات جدید علمی ثابت شده، که جذب کلسیم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است، پنیر به عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود.

به طور کلی تمامی لبنیات دارای مقادیر متفاوتی از کلسیم هستند و در این دایره قرار می گیرند به همین دلیل بهتر است لبنیات دیگری نیز مانند شیر را در شب و پیش از خواب مصرف کنید تا میزان جذب کلسیم آن را بالا ببرید.

همانطور که گفته شد پنیر دارای طبع سرد است و در طب سنتی نیز به این مسئله شاراه شده است و تاکید بسیاری بر این موضوع وجود دارد که مواد غذایی دارای طبع سرد باید به همراه مصلح غذایی ( مواد غذایی دارای طبع گرم) استفاده شود تا اثرات مزاج سرد آن از بین برود در نتیجه بهتر است پنیر همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن و یا زنیان مصرف شود.

منبع: پایگاه.

طبع و خواص عرق برگ زیتون در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق برگ زیتون

عرق برگ زیتون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+طبع و خواص و 2 مصلح

دمنوش-زیره-سیاه-طب-سنتی|طرز-تهیه-دمنوش-زیره-سیاه-و-خواص-و-طبع

طرز تهیه دمنوش زیره سیاه و طبع و خواص آن

خواص مرغ ترش از منظر طب سنتی|خواص مرغ ترش در طب سنتی|مرغ ترش

خواص فراوان مرغ ترش+ 10 عارضه ای که با خوردن مرغ ترش به آن دچار می شوید

درمان ورم نیش پشه و حشرات با طب سنتی|درمان ورم نیش پشه و حشرات

جلوگیری و درمان ورم و خارش نیش حشرات در طب سنتی+ روش های خانگی

قیمت دارو

آیا قیمت دارو افزایش پیدا می کند؟

دانه قناری

بزقورمه و هرچه که باید در مورد آن بدانید|طبع و خواص بزقورمه

همه چیز در مورد بز قورمه + خواص بز قورمه کرمانی و مضرات آن

طبع و خواص دمنوش آویشن در طب سنتی|خواص دمنوش آویشن|دمنوش آویشن

طبع و خواص دمنوش آویشن+ 20 خاصیت ویژه دمنوش آویشن در طب سنتی+ روش تهیه