طب شناس
بهترین زمان مصرف پنیر در شب برای شام

فواید خوردن پنیر در شب+ بهترین زمان مصرف پنیر در طب سنتی

تاریخ انتشار: March 14, 2022

رای به این نوشته: 4.75/5 (543 رای)

به گزارش سایت طلا، پنیر یکی از خوراکی های جدایی ناپذیر از وعده صبحانه است برخی حتی آن را به عنوان میان وعده به همراه گردو، خیار و و گوجه مصرف می کنند اما مصرف اصلی آن به عنوان صبحانه است اما بنظر شما بهترین زمان مصرف پنیر صبح است یا شب؟

اصولاً پنیر غذای خوبی برای صبحانه نیست. مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود، که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.

در مطالعات جدید علمی ثابت شده، که جذب کلسیم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است، پنیر به عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود.

به طور کلی تمامی لبنیات دارای مقادیر متفاوتی از کلسیم هستند و در این دایره قرار می گیرند به همین دلیل بهتر است لبنیات دیگری نیز مانند شیر را در شب و پیش از خواب مصرف کنید تا میزان جذب کلسیم آن را بالا ببرید.

همانطور که گفته شد پنیر دارای طبع سرد است و در طب سنتی نیز به این مسئله شاراه شده است و تاکید بسیاری بر این موضوع وجود دارد که مواد غذایی دارای طبع سرد باید به همراه مصلح غذایی ( مواد غذایی دارای طبع گرم) استفاده شود تا اثرات مزاج سرد آن از بین برود در نتیجه بهتر است پنیر همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن و یا زنیان مصرف شود.

منبع: پایگاه.

مرکز فناوری طب سنتی ایرانی

رونق توسعه طب سنتی و صنعت گیاهان دارویی با فعالیت 6 مرکز نوآوری

خواص پاپیتال یا عشقه در طب سنتی ایرانی و اسلامی|خواص پاپیتال

خواص پاپیتال در طب سنتی+ 30 خاصیت پاپیتال+ مضرات و تداخل دارویی

خرفه پرپهن

طبع و خواص بادیان رومی در طب سنتی|طبع بادیان رومی- خواص بادیان رومی|

طبع بادیان رومی یا انیسون+ بیش از 30 خاصیت بادیان رومی در طب سنتی

رودیولا

درمان خانگی آبسه دندان و درد دندان|درمان فوری آبسه در طب سنتی ایرانی و اسلامی

درمان آبسه و درد دندان با روشهای خانگی و طب سنتی+ 5 راهکار فوری

خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی

طبع و خواص چکدرمه در طب سنتی|خواص چکدرمه|چکدرمه غذای سنتی ترکمنی

خواص چکدرمه غذای لذیذ ترکمنی در طب سنتی