طب شناس
بهترین زمان مصرف پنیر در شب برای شام

فواید خوردن پنیر در شب+ بهترین زمان مصرف پنیر در طب سنتی

تاریخ انتشار: March 14, 2022

رای به این نوشته: 4.75/5 (543 رای)

به گزارش سایت طلا، پنیر یکی از خوراکی های جدایی ناپذیر از وعده صبحانه است برخی حتی آن را به عنوان میان وعده به همراه گردو، خیار و و گوجه مصرف می کنند اما مصرف اصلی آن به عنوان صبحانه است اما بنظر شما بهترین زمان مصرف پنیر صبح است یا شب؟

اصولاً پنیر غذای خوبی برای صبحانه نیست. مزاج پنیر سرد و تر بوده و مانع فعالیت مغزی کامل می‌شود، که معمولاً در صبحگاه برای کار و تلاش مورد نیاز است.

در مطالعات جدید علمی ثابت شده، که جذب کلسیم بیشتر در شب صورت می‌پذیرد و بهتر است، پنیر به عنوان یک ماده مغذی در شب مصرف شود.

به طور کلی تمامی لبنیات دارای مقادیر متفاوتی از کلسیم هستند و در این دایره قرار می گیرند به همین دلیل بهتر است لبنیات دیگری نیز مانند شیر را در شب و پیش از خواب مصرف کنید تا میزان جذب کلسیم آن را بالا ببرید.

همانطور که گفته شد پنیر دارای طبع سرد است و در طب سنتی نیز به این مسئله شاراه شده است و تاکید بسیاری بر این موضوع وجود دارد که مواد غذایی دارای طبع سرد باید به همراه مصلح غذایی ( مواد غذایی دارای طبع گرم) استفاده شود تا اثرات مزاج سرد آن از بین برود در نتیجه بهتر است پنیر همراه با گردو، سیاهدانه، آویشن و یا زنیان مصرف شود.

منبع: پایگاه.

منشاء مشکلات پوست در درون بدن

پوست شما از وضعیت درونی بدنتان اطلاع می دهد

طبع و خواص کنار در طب سنتی|طبع و خواص کنار در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص کنار در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 3 مصلح معروف آن

طبع و خواص کدو خورشتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع کدو خورشتی

همه خواص کدو خورشتی در طب سنتی ایرانی و اسلامی + طبع، مضرات و مصلح

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی|خواص شبدر قرمز|خواص شبدر قرمز

طبع و خواص شبدر قرمز در طب سنتی ایرانی و اسلامی + مضرات و 2 مصلح آن

اقتصاد طب سنتی

سهم نیم درصدی ایران در اقتصاد طب سنتی

طبع و خواص عرق برگ چنارطبع و خواص عرق برگ چنار|طبع عرق برگ چنار

عرق برگ چنار و طبع و خواص آن در طب سنتی+ عوارض و مصلح

درمان خارش واژن با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان خانگی عفونت واژن با طب سنتی|درمان خانگی خارش واژن با طب سنتی

درمان خانگی خارش واژن در طب سنتی ایرانی و اسلامی + 13 راهکار برای پیشگیری

رونق تولید گیاهان دارویی و فراورده های گیاهی با توجه به ظرفیت های بومی هر منطقه