طب شناس
خواص موز سبز در طب سنتی

خواص موز سبز از درمان ورم معده تا درمان زخم و ...

تاریخ انتشار: March 16, 2022

رای به این نوشته: 4.36/5 (752 رای)

موز سرشار از نشاسته است که آن را برای تهیه سوپ ایده آل می‌کند. به همین دلیل، به طور گسترده در مناطق استوایی به عنوان یک غذای اصلی خوشمزه و لذیذ استفاده می‌شود.

به لطف موز سبز از ورم معده جلوگیری کنید

پزشکان طب سنتی سال هاست که از این میوه به عنوان یک داروی طبیعی استفاده می‌کنند. اساساً، این استفاده بر اساس این واقعیت است که در درمان ناراحتی‌های گاستریت بسیار مؤثر است، از جمله می‌توان به سوزش سر دل و احساس سیری اشاره کرد.

گاستریت چگونه ایجاد می‌شود؟

گاستریت می‌تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود. شایع‌ترین آن در نتیجه خوردن رژیم غذایی غنی از چربی‌های اشباع شده و چاشنی‌های تند زیاد است.

زمانی گاستریت اتفاق می‌افتد که غشا‌های مخاطی معده، که سلول‌هایی هستند که داخل معده را پوشانده اند، ملتهب می‌شوند. عملکرد آن محافظت از این اندام در برابر اثرات شیره معده است که بسیار اسیدی است.

در رابطه با این بیماری مزاحم گوارشی، چندین مطالعه قدرت موز سبز را در درمان طبیعی برخی از بیماری‌های معده تأیید کرده‌اند.

علاوه بر این، استفاده از آن در درمان موثر گاستریت برجسته شده است. به این ترتیب می‌توانید از آسیب‌های جدی که این عارضه به مرور زمان در بدن ایجاد می‌کند جلوگیری کنید. نمونه‌هایی از این آسیب می‌تواند زخم‌ها و ضایعات ظریف در بافت‌های معده یا روده باشد.

برای این منظور، می‌توان از موز سبز به صورت تازه، خشک یا آسیاب شده استفاده کرد. به گفته متخصصان طب سنتی و درمان‌های جایگزین یا مکمل، هر یک از این اشکال مصرف به همان اندازه موثر است.

درمان زخم با استفاده از موز سبز

موز سبز حاوی یک ماده قوی است که می‌تواند باعث بهبود غشای مخاطی معده، که بافت پوششی معده است، شود.

گروهی از محققان بریتانیایی مقاله‌ای منتشر کردند که در آن تلاش‌های خود را برای شناسایی اصول فعال موجود در موز سبز برای مقابله با زخم‌ها توضیح دادند. این ماده به عنوان لوکوسیانیدین، یک بیوفلاونوئید شناسایی شد.

به منظور اثبات اثرات مفید در درمان طبیعی در برابر گاستریت و آسیب فیزیکی که این وضعیت می‌تواند ایجاد کند، آن‌ها وظیفه مقایسه نتایج حاصل را که در آزمایشگاه جدا شده و سنتز شده‌اند را با هم مقایسه می‌کنند.

نتیجه این بود که این دو ماده به طور بسیار مؤثری از ما در برابر زخم‌ها و فرسایش بافت‌های معده و روده محافظت می‌کنند.

علاوه بر این، در نشریه‌ای که در مجله هندی فارماکولوژی منتشر شد، دو محقق گزارشی را منتشر کردند که بیش از سی سال روی آن کار کرده بودند. در این تحقیق خواص درمانی موز سبز کشف شد.

این دانشمندان به این نتیجه رسیدند که موز سبز پودر شده یک داروی بسیار موثر و قوی برای تسکین زخم معده است. این کار از طریق یک فرآیند ساده امکان پذیر است که در آن میوه به برش‌های بسیار نازک بریده شده و خشک شده و سپس با آسیاب پودر می‌شود.

سایر فواید مور سبز

فراتر از مواردی که تاکنون در مورد آن‌ها صحبت شد، می‌توانیم مزایای زیر را در مصرف منظم موز سبز اضافه کنیم.

این به کاهش وزن شما کمک می‌کند: به این دلیل است که نشاسته مقاوم نیمی از کالری کربوهیدرات‌های معمولی را دارد. علاوه بر این، فیبر را نیز فراهم می‌کند. کلسترول بد را کاهش می‌دهد و به نوبه خود کلسترول خوب را افزایش می‌دهد.

از دیابت جلوگیری می‌کند: به دلیل این واقعیت است که سطح گلوکز خون را تنظیم می‌کند. انرژی می‌دهد و به سوزاندن چربی کمک می‌کند.

همانطور که می‌بینیم، موز سبز تنها یکی دیگر از صد‌ها غذای سالم در طبیعت است. با آن‌ها می‌توانیم به طور طبیعی از بیماری‌ها پیشگیری کنیم. علاوه بر این، اگر قبلاً از یکی از این شرایط رنج می‌بریم، این محصولات می‌توانند برای بهبود علائم یا پایان دادن به مشکل بسیار مفید باشند.

به طور خلاصه، همیشه به یاد داشته باشید که هرگز نباید دارو‌های تجویز شده توسط پزشک را قطع کنید. البته ما می‌توانیم از درمان‌های طبیعی استفاده کنیم و این به شدت توصیه می‌شود، اما هرگز نباید جایگزین چیزی شود که توسط متخصص سلامتی شما تجویز شده است.

منبع: جماران.

عوارض فوت کردن غذا

عوارض فوت کردن غذا و نوشیدنی‌های داغ!

طبع و خواص دیزی در طب سنتی|خواص آبگوشت دیزی|خواص و مضرات دیزی

طبع و خواص دیزی در طب سنتی + مضرات و موارد منع مصرف

خواص و طبع پیازچه در طب سنتی+ 9 خاصیت فوق العاده پیازچه|خواص و طبع پیازچه در طب سنتی+ 9 خاصیت فوق العاده پیازچه|خواص پیازچه

خواص و طبع پیازچه در طب سنتی+ 9 خاصیت فوق العاده پیازچه

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی ایرانی و اسلامی|درمان گرفتگی رگهای قلب+ معجون درمان گرفتگی رگهای قلب

درمان گرفتگی رگهای قلب با طب سنتی+ دستور تهیه معجون گرفتگی رگهای قلب

طبع عسل گون در طب سنتی ؟ طبع عسل آویشن سرد است یا گرم ؟ طبع عسل بادام سرده ؟ طبع عسل شوید گرمه ؟ طبع عسل پنبه چیه ؟ طبع عسل آفتابگردان چطوره ؟ طبیعت عسل یونچه چیست ؟ تبع عسل مریم گلی کدام است ؟ مزاج عسل پونه در طب ایرانی ؟ طبع عسل زعفران در طب اسلامی ؟ طبع عسل زرشک ؟ طبیعت عسل خارشتر در طب سنتی ایرانی ؟ طبع عسل چهل گیاه در طب سنتی ؟ طبع عسل مرکبات سرد است یا گرم ؟ طبع عسل خارشتر گرم است یا سرد ؟|طبع عسل گون در طب سنتی ؟ طبع عسل آویشن سرد است یا گرم ؟ طبع عسل بادام سرده ؟ طبع عسل شوید گرمه ؟ طبع عسل پنبه چیه ؟ طبع عسل آفتابگردان چطوره ؟ طبیعت عسل یونچه چیست ؟ تبع عسل مریم گلی کدام است ؟ مزاج عسل پونه در طب ایرانی ؟ طبع عسل زعفران در طب اسلامی ؟ طبع عسل زرشک ؟ طبیعت عسل خارشتر در طب سنتی ایرانی ؟ طبع عسل چهل گیاه در طب سنتی ؟ طبع عسل مرکبات سرد است یا گرم ؟ طبع عسل خارشتر گرم است یا سرد ؟|طبع عسل گون در طب سنتی ؟ طبع عسل آویشن سرد است یا گرم ؟ طبع عسل بادام سرده ؟ طبع عسل شوید گرمه ؟ طبع عسل پنبه چیه ؟ طبع عسل آفتابگردان چطوره ؟ طبیعت عسل یونچه چیست ؟ تبع عسل مریم گلی کدام است ؟ مزاج عسل پونه در طب ایرانی ؟ طبع عسل زعفران در طب اسلامی ؟ طبع عسل زرشک ؟ طبیعت عسل خارشتر در طب سنتی ایرانی ؟ طبع عسل چهل گیاه در طب سنتی ؟ طبع عسل مرکبات سرد است یا گرم ؟ طبع عسل خارشتر گرم است یا سرد ؟|طبع عسل گون در طب سنتی ؟ طبع عسل آویشن سرد است یا گرم ؟ طبع عسل بادام سرده ؟ طبع عسل شوید گرمه ؟ طبع عسل پنبه چیه ؟ طبع عسل آفتابگردان چطوره ؟ طبیعت عسل یونچه چیست ؟ تبع عسل مریم گلی کدام است ؟ مزاج عسل پونه در طب ایرانی ؟ طبع عسل زعفران در طب اسلامی ؟ طبع عسل زرشک ؟ طبیعت عسل خارشتر در طب سنتی ایرانی ؟ طبع عسل چهل گیاه در طب سنتی ؟ طبع عسل مرکبات سرد است یا گرم ؟ طبع عسل خارشتر گرم است یا سرد ؟

طبع کدام عسل سرده و کدام گرمه ؟+ خواص + مصلحات- در طب سنتی

چای زیره سیاه

خواص خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع و خواص خرما در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع خرما گرم است یا سرد ؟ خواص + مصلحات + مضرات

طبع چای سفید در طب سنتی + 12 خاصیت چای سفید|طبع چای سفید

طبع چای سفید در طب سنتی + 12 خاصیت چای سفید