طب شناس
طبع و خواص ارزن در طب سنتی

همه چیزهایی که باید در مورد ارزن بدانید+ طبع و خواص و مصلحات

تاریخ انتشار: March 29, 2022

رای به این نوشته: 4.6/5 (309 رای)

ارزن یکی از انواع غلات است که دنه های آن کروی و بسیار کوچک اند. رنگ دانه های ارزن بیشتر سفید، زرد یا قهوه ای روشن است. گاها رنگ خاکستری و بنفش آن نسز دیده شده است. ارزن بیشتر در آسیا و آفریقا دیده می شود و بنظر می رسد که رشد آن در نواحی خشک بهتر صورت می گیرد.غالبا از ارزن به عنوان غذای پرندگان استفاده می شود. اما باید بدانید که دانه های ارزن بسیار خوشمزه هستند و در برخی کشورها از ارزن برای طبخ غذاهای مختلف نیز استفاده می شود. چین، آفریقا و هند از ارزن در تهیه غذاها استفاده می کنند. طعم آن شیرین ملایم است و در سرتاسر سال می توان به آن دسترسی داشت.

ارزن هم مانند همه مواد خوراکی دیگر خواص و مضرات خاص خود را دارد که با داشتن اطلاعات کافی در مورد مزاج و طبع آن می توان به بهترین شکل از خواص آن بهره برد و از عوارض آن جلوگیری کرد. در این متن این موارد را بررسی کرده و شما را با مصلح ارزن نیز آشنا خواهیم کرد.

طبع ارزن

در منابع طب سنتی آمده است که ارزن دارای طبع سرد و خشک است. واضح است که مصرف ارزن برای گرم مزاجان مناسب است اما افراد سرد مزاج ممکن است در اثر مصرف آن دچار عوارضی شوند. بنابراین بهتر است سردمزاجان در مصرف ارزن احتیاط کرده و مصلح آن را نیز به همراه داشته باشند.

از خواص ارزن چه می دانید؟

چه کسانی ارزن مصرف نکنند؟

افرادی که به گرفتگی عروق مبتلا هستند نباید ارزن مصرف کنند.

مبتلایان به نقرس نباید ارزن مصرف کنند.

مصرف آن برای افرادی که به گرفتگی مثانه دچارند ممنوع است.

زیاده روی در مصرف آن اثرات سمی دارد.

اگرچه میزان آلرژی زایی ارزن کم است اما افراد با سابقه حساسیت و آلرژی باید در مصرف آن احتیاط کنند.

زنان باردار و شیرده پیش از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

مصلح ارزن چیست؟

بهترین و در دسترس ترین مصلح برای ارزن عسل است. مصرف ارزن به همراه عسل طبع و خواص آن را بهبود می بخشد و از بروز عوارض احتمالی آن جلوگیری می کند.

مهار سلول های سرطانی معده با ادویه ای معروف

نابودی سرطان معده با عصاره یک ادویه

اردوی جهادی پزشکی و طب سنتی در پاکدشت

اردوی جهادی پزشکان و طبیبان در پاکدشت

همه چیزهایی که باید در مورد رشته پلو بدانید|طبع رشته پلو|خواص رشته پلو|روشهای تهیه رشته پلو

خواص رشته پلو و روش های مختلف پخت آن+ارزش غذایی رشته پلو

حجامت-برای-چه-افرادی-خطرناک-است-2.jpg

حجامت برای چه افرادی خطر ناک است؟

همه چیز درباره آلوئه ورا یا صبر زرد|خواص آلوئه ورا

طبع و خواص آلوئه ورا در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ بیش از 30 خاصیت گیاه آلوئه ورا

خواص و فواید آبگوشت بامیه در طب سنتی|خواص آبگوشت بامیه

طبع و خواص آبگوشت بامیه در طب سنتی+ مصلحات

درمان فوری سکسکه

درمان فوری سکسکه!

طبع و خواص عرق خارخاسک در طب سنتی|طبع عرق خارخاسک

عرق خارخاسک و طبع و خواص آن در طب سنتی+ مضرات و مصلح