طب شناس
طبع و خواص ارزن در طب سنتی

همه چیزهایی که باید در مورد ارزن بدانید+ طبع و خواص و مصلحات

تاریخ انتشار: March 29, 2022

رای به این نوشته: 4.6/5 (309 رای)

ارزن یکی از انواع غلات است که دنه های آن کروی و بسیار کوچک اند. رنگ دانه های ارزن بیشتر سفید، زرد یا قهوه ای روشن است. گاها رنگ خاکستری و بنفش آن نسز دیده شده است. ارزن بیشتر در آسیا و آفریقا دیده می شود و بنظر می رسد که رشد آن در نواحی خشک بهتر صورت می گیرد.غالبا از ارزن به عنوان غذای پرندگان استفاده می شود. اما باید بدانید که دانه های ارزن بسیار خوشمزه هستند و در برخی کشورها از ارزن برای طبخ غذاهای مختلف نیز استفاده می شود. چین، آفریقا و هند از ارزن در تهیه غذاها استفاده می کنند. طعم آن شیرین ملایم است و در سرتاسر سال می توان به آن دسترسی داشت.

ارزن هم مانند همه مواد خوراکی دیگر خواص و مضرات خاص خود را دارد که با داشتن اطلاعات کافی در مورد مزاج و طبع آن می توان به بهترین شکل از خواص آن بهره برد و از عوارض آن جلوگیری کرد. در این متن این موارد را بررسی کرده و شما را با مصلح ارزن نیز آشنا خواهیم کرد.

طبع ارزن

در منابع طب سنتی آمده است که ارزن دارای طبع سرد و خشک است. واضح است که مصرف ارزن برای گرم مزاجان مناسب است اما افراد سرد مزاج ممکن است در اثر مصرف آن دچار عوارضی شوند. بنابراین بهتر است سردمزاجان در مصرف ارزن احتیاط کرده و مصلح آن را نیز به همراه داشته باشند.

از خواص ارزن چه می دانید؟

چه کسانی ارزن مصرف نکنند؟

افرادی که به گرفتگی عروق مبتلا هستند نباید ارزن مصرف کنند.

مبتلایان به نقرس نباید ارزن مصرف کنند.

مصرف آن برای افرادی که به گرفتگی مثانه دچارند ممنوع است.

زیاده روی در مصرف آن اثرات سمی دارد.

اگرچه میزان آلرژی زایی ارزن کم است اما افراد با سابقه حساسیت و آلرژی باید در مصرف آن احتیاط کنند.

زنان باردار و شیرده پیش از مصرف با پزشک خود مشورت کنند.

مصلح ارزن چیست؟

بهترین و در دسترس ترین مصلح برای ارزن عسل است. مصرف ارزن به همراه عسل طبع و خواص آن را بهبود می بخشد و از بروز عوارض احتمالی آن جلوگیری می کند.

طبع و خواص گوشت اردک|طبع-و-خواص-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|خاصیت-گوشت-اردک-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع گوشت اردک

طبع و خواص گوشت اردک در طب سنتی ایرانی اسلامی

10 خاصیت بره پلو عربی در طب سنتی+ طرز تهیه بره پلو عربی خوشمزه

10 خاصیت بره پلو عربی در طب سنتی+ طرز تهیه بره پلو عربی خوشمزه

طبع و خواص زالزالک در طب سنتی ایرانی اسلامی|خواص زالزالک در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص زالزالک در طب سنتی ایرانی اسلامی+ طرز تهیه ترشی زالزالک

طبع و خواص آب سیب در طب سنتی|طرز تهیه اب سیب در خانه|خواص آب سیب

2 روش تهیه آب سیب طبیعی در خانه + طبع و خواص آب سیب

درمان فیبروم در طب سنتی + 7 داروی گیاهی ساده و در دسترس برای درمان فیبروم رحم|درمان فیبروم

درمان فیبروم در طب سنتی + 7 داروی گیاهی ساده و در دسترس برای درمان فیبروم رحم

طبع و 6 خاصیت فوق العاده چغرتمه مرغ در طب سنتی + طرز تهیه چغرتمه مرغ شمالی|خواص چغرتمه مرغ

طبع و 6 خاصیت فوق العاده چغرتمه مرغ در طب سنتی + طرز تهیه چغرتمه مرغ شمالی

طبع بارهنگ و خواص آن در طب سنتی|طبع و خواص بارهنگ در طب سنتی

همه چیزهایی که درمورد بارهنگ نمی‌دانید+ طبع و خواص

رودیولا