طب شناس

طبع و خواص ترب سفید از منظر طب سنتی ایرانی و اسلامی

تاریخ انتشار: April 3, 2022

رای به این نوشته: 4.25/5 (345 رای)

ترب سفید یکی از انواع سبزیجات و از خانواده تربها است. از ترب سفید با نامهای ترب شرقی یا دایکون نیز نامبرده شده است. ترب سفید گیاهی یک ساله است و برگهای آن پهن است. طعم آن شبیه به تربچه است اما تندی کمتری دارد و بافت آن نرمتر است. برخلاف تربچه که گرداست، ترب سفید ظاهری کشیده و شبیه هویج دارد. همانطور که از نام آن برمی آید، سفید رنگ است اما گاه به رنگ های سبز روشن، یا صورتی کمرنگ و زرد نیز دیده می شود.

ترب سفید خواص فراوانی دارد و به همین دلیل در کشورهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. ترب سفید با نام علمی Raphanus sativus var در بسیاری از کشورهای جهان پرورش داده می شود. در ژاپن به آن ریشه بزرگ می گویند، در هند و انگلستان با نام مولی معروف است و در امریکا و دیگر کشورهای لاتین بیشتر به نام دایکون شناخته می شود.

از ترب سفید در طبخ غذاهای مختلف، آشها و سوپها استفاده می شود. می توان از آن ترشی درست کرد و همچنین به صورت خام و همراه با غذاها قابل استفاده است.

در این مطلب طبع و خواص ترب سفید را از منظر طب سنتی مورد بررسی قرارد داده ایم، عوارض و مضرات آن را نام برده و مصلح ان را معرفی خواهیم کرد.

با ما همراه باشید

طبع ترب سفید چیست؟

کارشناسان طب سنتی معتقدند که طبع ترب سفید گرم و خشک است. بنابراین خوراک مناسبی برای ایام سرد سال و سرد مزاجان است. سوپهای حاوی ترب سفید دشمن سرماخوردگی و زکام اند. اما افراد دارای مزاج گرم، باید در مصرف آن احتیاط کنند و مصلح آن را شناخته و مصرف کنند.

ترب سفید چه خواصی دارد؟

عوارض و مضرات مصرف ترب سفید

مصلح ترب سفید چیست؟

نمک و سرکه بهترین مصلح برای ترب سفید هستند که موجب تعدیل طبع و افزایش خواص آن می شوند.

طبع و خواص عرق گل گاوزبان در طب سنتی|طبع عرق گل گاوزبان

همه آنچه که باید در مورد طبع و خواص عرق گل گاوزبان بدانید

درمان زود انزالی به کمک نسخه های طب سنتی

درمان زود انزالی به کمک نسخه های طب سنتی+ راهکار+ رژیم

درمان درد سیاتیک با طب سنتی و تدابیر خانگی|

درد سیاتیک و 11 تدبیر خانگی برای درمان آن

طبع-و-خواص-سیاه-دانه-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-سیاد-دانه-در-طب-سنتی

طبع و خواص سیاه دانه در طب سنتی - سیاه دانه درمان هزار درد

کدام سیب بهتر است؟ زرد یا قرمز؟

سیب قرمز یا زرد؟ مسئله این است؟

طبع و خواص عرق گل ختمی در طب سنتی|خواص عرق گل ختمی

طبع و 22 مورد از خواص عرق گل ختمی + مضرات و مصلحات

روغن گیری برای روغن زرد و روغن دنبه

روغن گیری به روش سنتی اصیل- رعایت نکات طب سنتی ایرانی

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب|طبع و خواص تاس کباب|

همه چیز درباره طبع و خواص تاس کباب در طب سنتی + 7 خاصیت بینظیر تاس کباب