طب شناس
خواص-ارده-کنجد-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|طبع-ارده-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

خواص ارده کنجد و مضرات+ طبع ارده کنجد و مصلحات در طب سنتی

تاریخ انتشار: April 4, 2022

رای به این نوشته: 4.96/5 (595 رای)

ارده یا همان ارده کنجد که گاه با نام طحینه نیز شناخته می شود، از تفت داده و کوبیدن دانه های کنجد به دست می آید. ارده کنجد با روغن کنجد متفاوت است. در تهیه روغن کنجد، فرایند روغن گیری از دانه ها صورت گرفته و تفاله دور ریخته می شود. اما برای تهیه ارده، کنجدها کوبیده شده و در ترکیب ارده باقی می مانند. کنجدهای له شده و کوبیده شده بصورت یک مایع صاف و یکدست در می آیند و در روغن خود غوطه ورند. طعم ارده شبیه به همان طعم کنجد است و کمی به تلخی می گراید. ارده بسیار مغزی و معادل یک وعده غذایی مفید است. می توان آن را به تنهایی مصرف کرد اما اگر طعم آن را دوست ندارید می توانید با یک سیرین کننده طبیعی وثل عسل یا شیره مخلوط کرده و از آن لذت ببرید.

ارده در آشپزی استفاده های گوناگونی دارد. برای تهیه حلوا، حمص، حلواشکری، در ترکیب با شیره به عنوان صبحانه و میان وعده و.... از ارده استفاده می شود.

عراقی ها، لبنانی ها، ایرانی ها، و مردم دیگر کشورها مانند ارمنستان، بلغارستان، یونان، ترکیه، مغرب و... از ارده استفاده می کنند. یکی از مقوی ترین غذاهایی که با ارده پخته می شود اشکنه ارده است که روش طبخ بسیار اسانی دارد و یک گزینه خوب و سیر کننده و مقوی برای روزهای ماه مبارک رمضان به ویژه در وعده سحری است.

در ادامه برای شما از طبع و خواص و ویژگی های ارده می گوییم. همچنین می توانید با عوارض مصرف ارده آشنا شده و مصلح آن را بشناسید.

ارده چه طبعی دارد؟

برطبق منابع طب سنتی، طبع ارده گرم و تر است. در واقع با توجه به اینکه کنجد مزاج گرم دارد، قاعدتا طع مشتقات آن از جمله ارده نیز گرم خواهد بود. ارده تغذیه مناسبی برای سرد مزاجان است.

بخشی از خواص بی شمار ارده کنجد

مضرات و عوارض مصرف نادرست ارده

ارده پرکالری است و زیاده روی در مصرف آن باعث افزایش وزن و چاقی می شود.

برای بیماران دیابتی مضر است.

مصرف آن در افراد گرم مزاج موجب خارش و جوش و دانه های پوستی می شود.

زیاده روی در مصرف ارده کنجد باعث سوءهاضمه می شود و همچنین احتمال ابتلا به نفخ، دل درد و اسهال را افزایش می دهد.

زیاده روی در مصرف آن باعث گرفتگی عروق می شود و خطر سکته را بالا می برد.

مصرف آن همراه با غذاهای دیگر هضم را دچار مشکل می کند.

مصلح ارده کنجد چیست؟

آب لیموی ترش یا شیرین، سرکه و عسل بهترین مصلح برای طبع و خواص ارده کنجد است.

درمان ناباروری با طب سنتی + 17 روش برای درمان ناباروری در طب سنتی|درمان ناباروری و نازایی

درمان ناباروری با طب سنتی + 17 روش برای درمان ناباروری در طب سنتی

طبع و خواص پاپایا در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع و خواص پاپایا

چقدر پاپایا را می شناسید؟ طبع و خواص پاپایا در طب سنتی ایرانی و اسلامی

طبع و خواص روغن زنجبیل در طب سنتی|خواص روغن زنجبیل

طبع و خواص روغن زنجبیل در طب سنتی ایرانی و اسلامی+ مصلحات

طبع و خواص عرق مرزه در طب سنتی|طبع عرق مرزه

عرق مرزه و همه آنچه باید در مورد طبع و خواص آن بدانید+ مضرات و مصلح

هیدروسل چیست و چگونه درمان می شود؟|درمان فوری هیدروسل در طب اسلامی + 3 دلیل بروز هیدروسل|درمان هیدروسل

درمان سنتی هیدروسل یا آب آوردن بیضه + 3 دلیل بروز هیدروسل

اقتصاد طب سنتی

سهم نیم درصدی ایران در اقتصاد طب سنتی

طبع و 8 خاصیت کباب کوبیده در طب سنتی+ طرز تهیه کباب کوبیده رستورانی|خواص کباب کوبیده

طبع کباب کوبیده در طب سنتی+ خواص+ مضرات+ مصلحات

طبع آناناس در طب سنتی ایرانی اسلامی|طبع آناناس در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع آناناس سرده یا گرمه؟+ خواص+ مضرات+ مصلحات- در طب سنتی