طب شناس
درمان-خانگی-سینوزیت-با-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

چطور با طب سنتی «سینوزیت» را درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: April 11, 2022

رای به این نوشته: 4.38/5 (551 رای)

علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، درباره «تدابیر طب ایرانی در درمان سینوزیت»، اظهار داشت: پیش از ارائه برخی راهکارها توصیه می‌شود سر خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ از باد و سرما حفظ کنید؛ به خصوص پس از حمام، موها را‌‌‌‌‌‌‌‌ کاملا خشک کنید و در زمان خواب کلاه بپوشید.

وی ادامه داد: مصرف سردیجات و آب یخ را‌‌‌‌‌‌‌‌ محدود و یا حذف کنید؛ به ویژه در فصل سرما، خوردن غذاهای غلیظ، نفاخ و سرخ‌کردنی‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌ قطع و یا محدود کنید و اکیدا از یک ساعت قبل از غذا همراه و تا دو ساعت بعد از غذا از خوردن ماست، سالاد، نوشیدنی و شور بپرهیزید.

درمان-سینوزیت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-تدبیر
درمان-سینوزیت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-تدبیر

یارقلی با اشاره به توصیه‌های دیگر در بهبود بخشیدن به سینوزیت در افراد، خاطرنشان کرد: بینی و حلق را‌‌‌‌‌‌‌‌ با سرم نمکی گرم به مدت دو هفته و روزانه دو تا سه مرتبه بشویید؛ ضمن اینکه جوشانده گل‌های بابونه را‌‌‌‌‌‌‌‌ ابتدا بخور داده و سپس بینی و حلق را‌‌‌‌‌‌‌‌ با رقیق شده همین جوشانده شستشو دهید.

متخصص طب سنتی یادآور شد: استشمام اسانس نعنا، بخور اکالیپتوس، اسطوخودوس، مرزنجوش و پیاده‌روی روزانه نیز می‌تواند در درمان سینوزیت بسیار کمک‌کننده باشد.

منبع: فارس.

همه چیز در باره گیاه دارویی خاراگوش|خواص و مضرات خاراگوش یا افسنطین

تا به حال نام "خاراگوش" را شنیده اید؟ نکات مهم درباره این گیاه دارویی

خواص مرصع پلو در طب سنتی||مرصع پلو|خواص مرصع پلو

طبع و خواص مرصع پلو، غذای خوشمزه ایرانی در طب سنتی

درمان کم خونی با غذاها

درمان کم خونی با یک غذای خوشمزه

فواید مصرف سکنجبین||خواص سکنجبین

همه خواص سکنجبین و بهترین زمان مصرف آن+ 8 خاصیت درمانی

طبع-و-خواص-عرق-آویشن-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

طبع و خواص عرق آویشن در طب سنتی

علل و درمان شیر نخوردن نوزاد در طب سنتی|دلایل شیر نخوردن نوزاد|درمان شیر نخوردن نوزاد

6 توصیه برای درمان شیر نخوردن نوزاد+ دلایل شیر نخوردن نوزاد

طبع و خواص چهار عرق سرد در طب سنتی|چهار عرق سرد

چهار عرق سرد و طبع و خواص آن در طب سنتی+ خواص 4 عرق موجود در ترکیب آن

بایدها و نبایدهای مصرف شیربرنج

بایدها و نبایدهای مصرف شیربرنج