طب شناس
درمان-خانگی-سینوزیت-با-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

چطور با طب سنتی «سینوزیت» را درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: April 11, 2022

رای به این نوشته: 4.38/5 (551 رای)

علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، درباره «تدابیر طب ایرانی در درمان سینوزیت»، اظهار داشت: پیش از ارائه برخی راهکارها توصیه می‌شود سر خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ از باد و سرما حفظ کنید؛ به خصوص پس از حمام، موها را‌‌‌‌‌‌‌‌ کاملا خشک کنید و در زمان خواب کلاه بپوشید.

وی ادامه داد: مصرف سردیجات و آب یخ را‌‌‌‌‌‌‌‌ محدود و یا حذف کنید؛ به ویژه در فصل سرما، خوردن غذاهای غلیظ، نفاخ و سرخ‌کردنی‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌ قطع و یا محدود کنید و اکیدا از یک ساعت قبل از غذا همراه و تا دو ساعت بعد از غذا از خوردن ماست، سالاد، نوشیدنی و شور بپرهیزید.

درمان-سینوزیت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-تدبیر
درمان-سینوزیت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-تدبیر

یارقلی با اشاره به توصیه‌های دیگر در بهبود بخشیدن به سینوزیت در افراد، خاطرنشان کرد: بینی و حلق را‌‌‌‌‌‌‌‌ با سرم نمکی گرم به مدت دو هفته و روزانه دو تا سه مرتبه بشویید؛ ضمن اینکه جوشانده گل‌های بابونه را‌‌‌‌‌‌‌‌ ابتدا بخور داده و سپس بینی و حلق را‌‌‌‌‌‌‌‌ با رقیق شده همین جوشانده شستشو دهید.

متخصص طب سنتی یادآور شد: استشمام اسانس نعنا، بخور اکالیپتوس، اسطوخودوس، مرزنجوش و پیاده‌روی روزانه نیز می‌تواند در درمان سینوزیت بسیار کمک‌کننده باشد.

منبع: فارس.

خواص-آویشن-شیرازی|طبع-و-خواص-آویشن-در-طب-سنتی-خواص-دارویی

طبع آویشن سرد است یا گرم؟+ مصلحات+ خواص+ مضرات- در طب سنتی

جلوگیری از بازگشت به اعتیاد با طب سنتی و ایرانی

تاثیر بالای طب ایرانی و سنتی در ترک اعتیاد و عدم بازگشت به اعتیاد

خواص گیلاس و نکات مربوط به آن|تاثیر گیلاس بر فشار خون بارداری

تابستان، گیلاس و همه چیزهایی که باید بدانید+ تاثیر آن بر فشارخون زنان باردار

طبع و خواص آش یخ از دیدگاه طب سنتی|خواص آش یخ در طب سنتی

طبع آش یخ سرد است یا گرم؟ خواصی اش یخ در طب سنتی+ مضرات و مصلح

خواص کرفس خام|کرفس و لاغری

کرفس خام بخورید! + روش تازه نگه داشتن کرفس تا دوهفته

طبع و خواص کلم سفید و بنفش یا قرمز در طب سنتی|طبع کلم سفید|

خواص کلم سفید و کلم بنفش (قرمز) در طب سنتی + طبع و مضرات و مصلح

شوید خولی

طبع و خواص کباب تابه ای در طب سنتی|خواص کباب تابه ای

طبع و خواص کباب تابه ای+ روش تهیه + مضرات و مصلح