طب شناس
درمان-خانگی-سینوزیت-با-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی

چطور با طب سنتی «سینوزیت» را درمان کنیم؟

تاریخ انتشار: April 11, 2022

رای به این نوشته: 4.38/5 (551 رای)

علیرضا یارقلی، متخصص طب سنتی در گفت‌وگو با خبرنگار فارس، درباره «تدابیر طب ایرانی در درمان سینوزیت»، اظهار داشت: پیش از ارائه برخی راهکارها توصیه می‌شود سر خود را‌‌‌‌‌‌‌‌ از باد و سرما حفظ کنید؛ به خصوص پس از حمام، موها را‌‌‌‌‌‌‌‌ کاملا خشک کنید و در زمان خواب کلاه بپوشید.

وی ادامه داد: مصرف سردیجات و آب یخ را‌‌‌‌‌‌‌‌ محدود و یا حذف کنید؛ به ویژه در فصل سرما، خوردن غذاهای غلیظ، نفاخ و سرخ‌کردنی‌ها را‌‌‌‌‌‌‌‌ قطع و یا محدود کنید و اکیدا از یک ساعت قبل از غذا همراه و تا دو ساعت بعد از غذا از خوردن ماست، سالاد، نوشیدنی و شور بپرهیزید.

درمان-سینوزیت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-تدبیر
درمان-سینوزیت-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی-تدبیر

یارقلی با اشاره به توصیه‌های دیگر در بهبود بخشیدن به سینوزیت در افراد، خاطرنشان کرد: بینی و حلق را‌‌‌‌‌‌‌‌ با سرم نمکی گرم به مدت دو هفته و روزانه دو تا سه مرتبه بشویید؛ ضمن اینکه جوشانده گل‌های بابونه را‌‌‌‌‌‌‌‌ ابتدا بخور داده و سپس بینی و حلق را‌‌‌‌‌‌‌‌ با رقیق شده همین جوشانده شستشو دهید.

متخصص طب سنتی یادآور شد: استشمام اسانس نعنا، بخور اکالیپتوس، اسطوخودوس، مرزنجوش و پیاده‌روی روزانه نیز می‌تواند در درمان سینوزیت بسیار کمک‌کننده باشد.

منبع: فارس.

طبع و خواص صمغ زرد در طب سنتی|طبع صمغ زرد

صمغ زرد چیست و چه خواصی دارد؟ طبع و خواص صمغ زرد در طب سنتی

خواص-تخم-شربتی-در-طب-سنتی-تخمه-شربتی|طبع-تخم-شربتی-در-طب-سنتی-ایرانی-اسلامی|مضرات-و-منع-مصرف-و-مصلحات-تخم-شربتی

خواص تخم شربتی در طب سنتی ایرانی اسلامی

طبع و خواص عرق شوید در طب سنتی|طبع عرق شوید

طبع و خواص عرق شوید در طب سنتی ایرانی و اسلامی

می دونستی هر روز داری یه نوشیدنی کشنده رو می نوشی؟|اثرات مخرب نوشیدن آب یخ

نوشیدنی کشنده ای که هر روز می نوشید!

طب سوزنی در درمان بیماری ها

درمان بیماری با طب سوزی + انواع بیماری هایی که با طب سوزی درمان میشوند

طبع و خواص عرق برگ زیتون در طب سنتی ایرانی و اسلامی|طبع عرق برگ زیتون

عرق برگ زیتون و همه چیزهایی که باید در مورد آن بدانید+طبع و خواص و 2 مصلح

عوارض شکستن قولنج|شکستن قولنج؛ خوب یا بد؟

مرگ بخاطر شکستن قولنج!

پنیر کهنه یا نو؟

بالاخره پنیر تازه بخوریم یا پنیر کهنه؟